Kék Tigrisek Szurkolói Csoport

MENÜ

Következő beszélgető partnerem a fantasztikus képességekkel megáldott, bravúrhalmozó kapusunk, BARTUCZ LÁSZLÓ!

Kérdező: Szegedi Tibor

Lássuk..... 

 

Elég hosszú szünet után tértél haza (mert itt itthon voltál és leszel) Tatabányára. Milyen érzésekkel jöttél az előző nyáron?

B. L. : - Megmondom őszintén, amikor aláírtam a szerződést úgy voltam vele , hogy majd meglátjuk mi lesz . Nagyjából a közeget ismertem ugye , de egy teljesen kicserélődött csapat , talán azt is mondhatom egy teljesen megváltozott szemlélet fogadott. Meglepődtem és tetszett, hogy talán igazán most jött el az az idő, amikor nekem ennél a klubnál kell játszanom. 

 

Hogyan értékeled az elmúlt szezont?

B. L. : - Azt gondolom , hogy nagyon sikeres szezon van mögöttünk. Azt viszont sajnálom, hogy az utolsó három hónapot sérülés miatt ki kellett hagynom.

 

Ki volt vagy ki most a példaképed?

B. L. : - Régebben Sterbik Árpi és Nenad Puljezevic volt a példaképem a sportban. Ma már ott nincs igazán, viszont vannak kapusok, akiket természetesen a mai napig figyelek . A magánéletemben a családtagjaim a példaképeim.

 

Már az első Grundfos kupán beloptad magad a bányászszurkolók szívébe mentalitásoddal, játékstílusoddal. A Te számodra mit jelentenek a szurkolók?

B. L. : - Szerintem a szurkolók és a játékosok között kell lennie egy szoros kapcsolatnak , mert egyik nélkül nem ér sokat a másik. Komoly csapat csak komoly szurkolótáborral tud jó eredményt elérni. Szóval összegezve én nagyon fontosnak tartom, hogy érezzem minden tatabányai szurkoló velünk van a pályán és együtt harcolunk az ellenfelek ellen. Az meg külön jó, amikor ezt az ellenfelek is érzik. 

 

Mi a kedvenc ételed, italod és kikapcsolódásod (a legnagyobb hal, amit fogtál)?

B. L. : - Általában vizet iszok , étel igazából a magyaros konyha , de van egy hazavárós kajánk, ami akkor készül , ha külföldön játszunk vagy edzőtábor van az pedig a milánói rántott borda . Horgászni nagyon szeretek és a legnagyobb hal, amit fogtam egy 18 kg-os tükörponty.

 

Tudod, hogy 2010 óta figyelemmel követem a pályafutásod. Szeleburdi gyerekként jöttél és távoztál. Erre tavaly nagyon komoly, lehiggadt férfiként tértél vissza. Mennyi ebben a szerepe kedves feleségednek, Barbinak? Ő a legjobb "történés" a pályán kívüli létben?

B. L. : - Fiatal voltam , talán túl fiatal egy annyira sikerorientált közegben, ahol nem igazán volt akkoriban helyem . Természetesen a feleségemnek nagyon sokat köszönhetek azért, amiért ott tartok ahol. Mindenben segít, hogy a nyugodt otthoni háttér meg legyen teremtve és nekem csak a kézilabdára kelljen koncentrálni. Nagyon hálás vagyok ezért meg úgy mindenért neki, amit értünk tesz.

 

Ki volt első tatabányai időszakod legjobb játékostársa a pályán és azon kívül?

B. L.: - Egyértelműen szakmailag Ivó Diaz nevét kell kiemelni. Igazi klasszis játékos volt és nagyszerű kapitány. A pályán kívül nem szeretnék senkit kiemelni, mert sok játékossal jóban voltam és nem szeretnék senkit kihagyni! 

 

Mik a terveid a következő évadra?

B. L.: - Minden meccset nyerjünk meg, amin pályára lépünk illetve legyünk egészségesek!

 

Mi a véleményed rólunk, szurkolókról? Milyen hatással vagyunk Rád? 

B. L. : - Ahogy már említettem egy fajta szimbiózis kell , hogy legyen közöttünk. Nagyon szuper a szurkoló tábor, hálásak vagyunk nektek ezért és természetesen érezzük a pályán is , hogy mindig velünk vagytok bárhol is játszunk meccset.

 

Ha három kívánságod teljesülhetne, mik lennének azok?

B. L. : - Egészség az első . Második , hogy boldog legyen a családom . Harmadik pedig az lenne , hogy bejussunk az EHF Final4-ba jövőre

 

Volt e a családodban bármilyen sportoló rokon, akitől inspirációt kaphattál? Vagy esetleg másként szerettél bele a játékba?

B. L. : - Igen a keresztapám volt az inspiráció , gyakorlatilag éjjel nappal a csarnokban voltam.

 

Melyik volt a legnagyszerűbb élményed a pályán, a Bányász színeiben?

B. L. : - Kettő volt. Amikor megvertük itthon a Veszprémet, meg amikor legyőztük a Hannovert.

 

Hogy állsz a zenével? Van e kedvenc dalod vagy zenekarod?

B. L. : - Igazából mindent meghallgatok . Külön kedvenc együttes vagy műfaj nincs. 

 

Melyik a kedvenc országod, kedvenc városod?

B. L. : - Spanyolország a kedvenc országom , város pedig Budapest.

 

A kisiskolás Bartucz Lacika, mi szeretett volna lenni felnőttként?

B. L. : - Harmadikos koromtól kezdve profi kézilabdázó szerettem volna lenni . Bundesliga játékos és magyar válogatott. Az egyik már sikerült.... 

 

Köszönöm szépen a válaszokat, Lackó!

Remélem, teljesülnek a vágyaid! Bár a Bundesliga várhatna még pár évet... 

 

Hírek

  • Szurkolói csoport újra gondolva
    2018-04-29 12:34:42

    Ezen a honlapon a kék tigrisek szurkolóinak az életét látjátok, amit egy kicsit újra kellett gondolni. Nyilván vannak olyan dolgok, amit megtartunk és lesznek, amin változtatunk, de egy biztos szervezettségben mindenkép javulni kell és javulni is fogunk, e feladatokhoz viszont kelletek ti is, akik szurkoltok, nem csak a hazai mérkőzéseken, hanem idegenben ahol a csapat csak ránk számíthat. Figyeljétek honlapunkat, mert nem sokára a kedvezményekről is tájékoztatni fogunk mindenkit. Hajrá kék tigrisek.

Hírlevél


Szavazás

Hogy tetszik az oldal?
Nagyon
Kevésbé
Rossz
Asztali nézet