Kék Tigrisek Szurkolói Csoport

MENÜ

Szurkolói kultúra

A kultúra fogalmának az értelmező kéziszótár három jelentést tulajdonít. Az első jelentés szerint a kultúra az emberiség által létrehozott anyagi és szellemi értékek összessége, a művelődésnek valamely területe, illetve valamely népnél, valamely korszakban való megnyilvánulása. A civilizációval szembeállítva pedig, amely a technikai fejlettséget jelenti, a szellemi javak és a műveltség tartozik ide. A második jelentésben a kultúra egy személy művelt mivoltára vonatkozik. A harmadik jelentésben a kultúra valaminek a termesztését, illetve biológiai értelemben tenyészetet jelent.

Tovább0 komment

Mi jár a fejemben?

Az hogy tegnap egy simán nyerhető meccset elvesztettünk. Nyilvánvaló volt hogy a NEXE nem gyenge csapat, csak meg kell nézni hogy áll a Seha ligában.

Tovább0 komment

Szurkolj

Érdekes és egyáltalán nem szokatlan, hogy a szurkoló tábor általában meg van osztva és mindenki teljesen másképpen gondolja a szurkolást. Nézem és hallom amik elhangzanak az ilyen viták közben.

Tovább1 komment

Hírek

  • Szurkolói csoport újra gondolva
    2018-04-29 12:34:42

    Ezen a honlapon a kék tigrisek szurkolóinak az életét látjátok, amit egy kicsit újra kellett gondolni. Nyilván vannak olyan dolgok, amit megtartunk és lesznek, amin változtatunk, de egy biztos szervezettségben mindenkép javulni kell és javulni is fogunk, e feladatokhoz viszont kelletek ti is, akik szurkoltok, nem csak a hazai mérkőzéseken, hanem idegenben ahol a csapat csak ránk számíthat. Figyeljétek honlapunkat, mert nem sokára a kedvezményekről is tájékoztatni fogunk mindenkit. Hajrá kék tigrisek.

Hírlevél


Szavazás

Hogy tetszik az oldal?
Nagyon
Kevésbé
Rossz
Asztali nézet