Mi jár a fejemben?
Az hogy tegnap egy simán nyerhető meccset elvesztettünk. Nyilvánvaló volt hogy a NEXE nem gyenge csapat, csak meg kell nézni hogy áll a Seha ligában. Ennek ellenére az első félidő alapján simán nyerhető meccs volt.
Majd jött a második félidő ahol aztán a Horvátok keményebb védekezésre váltottak, ezzel nem tudtunk mit kezdeni, de a védekezésünk sem keményedett fel. Elszórtunk a második félidőben 3-5 üres kapus gólt. Nem is értettem hogy ez miért van? Talán már mondhatni hogy fegyelmezetlenség volt!!? Amit én még "komoly" problémának láttam az az,hogy a jobb szél nagyon kevés labdát kapott,pedig számtalanszor nagyon üres volt. Sokan a bírókra fogják ezt a meccset,szerintem oda-vissza csinálták a hülyeséget. Nyilván azt én sem tartottam jónak hogy 3 lőtt gólunkat vissza fújták szabaddobásra,valamint a védett hetesből kijövő labdát vonalon állva dobta be a horvát. És persze millió kis apróság,amit a másik oldalon is elfújtak.....
A szurkolókról csak annyit hogy szerintem rossznak nem volt mondható a szurkolás. Az viszont megdöbbentő volt hogy sok szurkoló (néző) arra sem volt képes,hogy a tenyerét össze üsse vagy legalább lekisérje tapssal a szurkolást! Idejét sem tudom mikor volt ilyen hogy a B közép Többször skandálta hogy " mindenki szurkoljon". Arról már nem is beszélve hogy azokba a szektorokba amikbe preferaltuk a szurkolókat nem lehetett jegyet venni. A "kékek", "sálasok" így beszorultak a kispad mögötti szektorokba. Szerintem sokkal látványosabb lett volna ha ezek az emberek a kamerákkal szembeni lelátón ülnek,szurkolnak.
Már az összes korábbi Ehf meccsen is azt gondoltam,de most már biztos vagyok benne hogy nekünk ez az Audi Aréna nem hazai pálya. A 2000-2500 ember elveszik benne, közel nincsen az a hangulat ami hazai pályán van,a fentiekben leírtak miatt meg végképp. Persze tudom hogy rá vagyunk kényszerültve,de nyilván egy kisebb csarnokban sokkal jobb hangulat lenne Pl: Érd,Dabas.
Apropó nézőszám! Vagy a mozgósítás sikerült rosszul vagy fogjuk rá hogy péntek este volt! :-). Több fórumokon írták semleges szurkolók hogy ott lesznek. Hát én például győri szurkoloból is jó ha láttam 4-5 öt. :-)

Szóval ez csak egy magán vélemény,ezzel senkit és semmit nem akarok hibáztatni vagy bírálni.
Egy biztos, adtunk a Nexének 2 pontot. Innentől nehéz lesz a dolgunk a csoportban! Hajrá Bányász!

Erős Árpád