Kék Tigrisek Szurkolói Csoport

MENÜ

A következő beszélgető partnerem világbajnoki ezüstérmes, olimpiai negyedik...

A Tatabányai Bányász zseniális irányítója, a Tatabánya Carbonex KC vezetőedzője:

DEBRE VIKTOR

Kérdező: Szegedi Tibor

Lássuk hát.... 

 Hogyan, milyen érzésekkel emlékezel vissza a Tatabányán eltöltött évekre, mint játékos, és mint vezetőedző?

D.V. : - Mindig jóleső érzéssel gondolok az itt eltöltött éveimre. Csodálatos dolog volt ebben a klubban játszani, majd a későbbiekben edzőként dolgozni.

Nagyon szeretett a közönség játékosként és edzőként is.... Mi a véleményed a szurkolókról (bár akkor még nem volt ilyen jó viszony játékos, edző és szurkoló között)?

D.V. : - A Tatabányai szurkolókra mindig büszke voltam, mert mindig a csapat mellett voltak jóban-rosszban. Az utóbbi időben kialakult jàtékos, edző és szurkoló kapcsolat még családiasabbá teszi a klubunkat.

Ki volt a legjobb játékos, akivel együtt játszottál a bányászban és a legjobb, aki a kezed alatt dolgozott?

D.V. : - Nagyon sok jó játékossal játszottam együtt, és kiemelni valakit az nem egyszerű, de ha mégis ki kell, akkor a Marosi Lacit emelném ki. Kivételes képességekkel rendelkezett. Edzőként is nagyon nehéz feladat, mert szerencsére nagyon sok jó játékos játszott a kezeim alatt, de ha ki kell emelnem valakit az csak az Ivo Diaz lehet.

Volt e a csapatban olyan játékos, akivel a pályán kívül is barátok voltatok és esetleg azóta is tartjátok a kapcsolatot?

D.V. : - Sok nagy barátság szövődött az itt eltöltött évek alatt és ez mind a mai napig megmaradt.

Tudsz e említeni egy olyan legnagyszerűbb sikert, meccset játékosként és edzőként is?

D.V. : - Nagyon nehéz kiemelni 1-2 mérkőzést szerencsére sokban volt részem és azokat jó volt megélni, mind játékosként, mind edzőként.

Külső megfigyelőként, milyennek látod Debre Viktor kézilabdázó pályafutását, milyennek az edzői?

D.V. : - Azt gondolom, hogy amit játékosként és edzőként elértem arra büszke lehetek. Elégedett vagyok az elért eredményekkel, nincs hiányérzetem.

Sokat fejlődött kezed alatt az egri női csapat! Kikkel jobb dolgozni, a lányokkal vagy a fiúkkal, melyik a nagyobb kihívás?

D.V. : - Az edzői munka mindig egy kihívás, mindegy, hogy fiúkkal vagy lányokkal dolgozol, most azt mondom, hogy a lányokkal jobb dolgozni, de ha a fiúkkal dolgoznék, akkor lehet, hogy más lenne a véleményem.

A játékosként elért sikereket tartod többre vagy az edzőként véghezvitt csodákat?

D.V. : - Nehéz külön választani a két dolgot, mert mindkettőnél a siker nagyon fontos tényező. Talán másképpen éli meg az ember, amikor játékos és amikor edző.

A civil Debre Viktor már boldog nagypapa vagy még csak készülsz a legszebb szerepre?

D.V. : - Boldog nagypapa lassan már 10 éve, csodálatos unokám van, aki mindig mosolyt csal az arcomra.

Jövőre lesz 10 esztendős az a bronzérem, amit az 1984-es bajnoki arany után 25 évvel szereztetek. Ha a KÉK-TIGRISEK SZURKOLÓI CSOPORT SPORTEGYESÜLET összetrombitálja a csapatot, akkor számíthatunk majd a megjelenésedre?

D.V. : - Ennyire megy az idő, már 10 éve!? Nagyszerű csapat egy nagyszerű eredménnyel. Természetesen szívesen  találkozom a fiúkkal és a szurkolókkal, tehát ha hívtok, akkor jövök.

 

Köszönöm szépen, Viktor! További sok sikert kívánok mind a munkában, mind a magánéletben!

D.V. : - Hajrá bányász!

Köszönöm a megkeresést. Üdv Viktor

Hírek

  • Szurkolói csoport újra gondolva
    2018-04-29 12:34:42

    Ezen a honlapon a kék tigrisek szurkolóinak az életét látjátok, amit egy kicsit újra kellett gondolni. Nyilván vannak olyan dolgok, amit megtartunk és lesznek, amin változtatunk, de egy biztos szervezettségben mindenkép javulni kell és javulni is fogunk, e feladatokhoz viszont kelletek ti is, akik szurkoltok, nem csak a hazai mérkőzéseken, hanem idegenben ahol a csapat csak ránk számíthat. Figyeljétek honlapunkat, mert nem sokára a kedvezményekről is tájékoztatni fogunk mindenkit. Hajrá kék tigrisek.

Hírlevél


Szavazás

Hogy tetszik az oldal?
Nagyon
Kevésbé
Rossz
Asztali nézet