Kék Tigrisek Szurkolói Csoport

MENÜ

Olyan hölgyet kérdeztem aki még újnak számít a szurkolók között, de annál lelkesebb wink

Aki válaszolt: Hegedűs Zsuzsanna

Kérdező: Csiszár Ferenc

 

Mit sportoltál gyerekként esetleg felnőttként?

H.ZS. Komolyabban nem sportoltam. Felnőttként inkább a fitness jellegű mozgást választom és szeretek túrázni.

 

Tudjuk, Zsuzsa rólad élsz, halsz a csapatért, de kíváncsi lennék rá mióta él ez a szerelem?
H.ZS. Kezdő szurkoló vagyok, kb. 2 éve kezdtem meccsre járni. B közepes az elmúlt év tavaszi szezontól vagyok (gyorsan beleszerettem) Szerencsére hamar bevettek a csapatba, amit itt is köszönök!

 

Mit gondolsz a kék tigrisek szurkolói csoportról?
H.ZS. Nem vagyunk túl sokan, de a csapat iránti szeretetünk által hatékonyak, és hangosak tudunk lenni. Igyekszünk elkísérni mindenhova a fiúkat.

 

Hol látod a fejlődési lehetőséget a szurkolói csoportban és hol tudnál segíteni esetleg?
H.ZS. Előrelépést mindenképpen az új csarnokban látom. Ott (remélhetőleg) lesz egy olyan hely, ahol az összes B közepes elfér együtt és egy csoportba rendeződve hatékonyabban tudunk szurkolni (és közben még azt is látjuk, hogy mi történik a pályán). Segíteni abban tudnék, hogy több ismerősömet elhívom a meccsekre.

 

Mit tartasz az erősségednek vagy éppen a gyengeségednek?
H.ZS. Erősségemet abban látom a csoporton belül, hogy lelkesíteni tudom társaimat a szurkolás elkezdésében. Persze legtöbbször csak nevetnek rajtam, mert egyedül annyira vagyok csak hangos, hogy ők hallják mellettem

 

Mit gondolsz arról, hogy miért lehet, nehezen összeszedni az embereket mondjuk egy idegenbeli meccsre, szemben a kisbuszos utazásokkal?
H.ZS. Véleményem szerint idegenbeli meccsre azért nehezebb toborozni, mert több időt vesz igénybe az utazás, nagyobb energia és pénz ráfordítást igényel. Nem minden szurkoló egyformán elhivatott, ez így természetes. Ami pozitív, hogy a mi kis csapatunk ezeken a meccseken is tud elég hangos lenni. Legalábbis remélem, hogy a pályán is hallatszik. Én egyébként ezeket a meccseket jobban szeretem, mint a hazaiakat

 

Tudjuk, sokat utazol a csapatért, van még olyan hely, ahol nem voltál?  
H.ZS. Mivel „friss vagyok a pályán”, így a tavaly őszi idegenbeli helyszíneken nem jártam még szurkolóként. Ezt idén pótolni szeretném, hogy ott is teljes mellbedobással tudjam támogatni a fiúkat

 

Tavalyi szezonból melyik meccsre emlékszel a legszívesebben szurkolás szempontjából?
H.ZS. Tatabánya- Veszprém és Hannover- Tatabánya

 

Miben más a mostani kék tigrisek „B” közép, mint mondjuk a régiek szerinted?

H.ZS. Abban új, hogy már én is tagja vagyok, Nincs összehasonlítási alapom, nem tudom, hogy milyen volt a régi.

 

Mik a terveid a közelgő új szezonra?
H.ZS. Terveim között szerepel természetesen, hogy a lehető legtöbb meccsen ott legyek.
Valamint készülök új kiegészítőkkel a pomponom mellé smile

Köszönöm, hogy tagja lehetek a csoportnak és szívből remélem, hogy tényleg számít a srácoknak, hogy ott vagyunk és szurkolunk nekik! Hajrá Tatabánya!!

 

Köszönöm a válaszokat Zsuzsa és remélem megtalálod köztünk a számításaidat wink

 

 

Hírek

  • Szurkolói csoport újra gondolva
    2018-04-29 12:34:42

    Ezen a honlapon a kék tigrisek szurkolóinak az életét látjátok, amit egy kicsit újra kellett gondolni. Nyilván vannak olyan dolgok, amit megtartunk és lesznek, amin változtatunk, de egy biztos szervezettségben mindenkép javulni kell és javulni is fogunk, e feladatokhoz viszont kelletek ti is, akik szurkoltok, nem csak a hazai mérkőzéseken, hanem idegenben ahol a csapat csak ránk számíthat. Figyeljétek honlapunkat, mert nem sokára a kedvezményekről is tájékoztatni fogunk mindenkit. Hajrá kék tigrisek.

Hírlevél


Szavazás

Hogy tetszik az oldal?
Nagyon
Kevésbé
Rossz
Asztali nézet