Kék Tigrisek Szurkolói Csoport

MENÜ

Kék-Tigrisek Szurkolói Csoport Sportegyesület

 

SZMSZ  (2018)

 

Főbb tartalmi elemek:
Elnök                : Tóth Csaba

Elnökhelyettes  : Csiszár Ferenc

Elnökségi tag    : Oszter Zoltán

 

További 7fő teljes jogú TAG

 

Ezen túl Pártolói tag lehet, aki tagsági díjat rendesen fizet.


Tagság:

 

Mindenki (tag, pártolói tag és szimpatizáns egyaránt) a mindenkori SZMSZ-t magára nézve elfogadja és elfogadtatja.

Elnökségi tag szimpatizáns nem lehet, csakis teljes jogú tag.

Szavazati jog - teljes jogú tag, aki rendszeresen fizet! (A szavazati jog meghatalmazással + 2 tanú egy adott közgyűlésre vonatkozóan átruházható, amennyiben a KGY előtt min. 24órával az átruházó / meg nem jelenő tag írásban (email) is lejelenti azt./

Szimpatizáns kedvezményes bérletet nem kaphat, kedvezményesen nem utazhat, rendezvényekre más feltételekkel jöhet, díjat nem adhat át.

Tagdíj: 1000 ft/fő

 

Kedvezményes Tagdíj: 500 ft/fő

Kinek adható:
- ifjúsági (14év alatti)

- senior tagdíj (betöltött 65. életkor felett)
/kormegállapításhoz viszonyított dátum: bérlet vásárláskori tárgyév szept.01.-én betöltött kor/

- tartósan beteg (igazolást hozzon, leiktatni)

Ha előre fél évet vki befizet (szept. 01.-ig) , az 5% kedvezménnyel fizethet, azaz 1000x6x0,95 (felnőtt bérlet esetén)
Ha vki egy teljes évet előre fizet (szept. 01.-ig) , az -10% kedvezményt kap, azaz 1000x12hóx0,9 = 10.800 ft

Kedvezményes bérlet ára: Ft     Ülőhelyi bérlet

Kedvezményes bérlet ára: Ft    "B" közép bérlet


Kedvezményes bérlet feltétele, hogy:
- Induláskor: min. Félévi (6 havi) tagdíjat előre rendezzen! (utána pedig folytonosan, rendszeresen rendezze a tagdíját minden hó 15.-ig)

- (már működő tárgyévben) jan-aug. hónapok rendezve legyenek!A rendezvényeinken a részvétel nem kötelező, de ajánlott.

 Teljes jogú tag kap (hat):
- egyszeri alkalommal 1db T-shirt (vagy más egyéb: pl. sál, sapka...stb.) max. 3000 ft értékben /klub web-oldaláról választható. Ha a termékérték több mint 3000, akkor az a feletti részt tag saját maga állja./
- idegenbeli meccsekre támogatás (3alkalommal x 1500 Ft)
- szavazati jog
- rendezvényeken fogyasztás (bizonyos korlátokon belül)
- szervezett buszos utakra kedvezményes utaztatási lehetőség (30-50%, létszámtól, távolságtól, egyéb tényezőktől függően)

 

Az idegenbeli meccsekre vonatkozó támogatás és a klub-weboldaláról választható ajándéktárgy akkor adható, ha a tag fedezetként ezeknek összértéke + 2 havi tagdíjat előre rendez rendszeres tagdíjként!
(példa: ha vki előre fedezetként nem fizeti ki a tagi hónapokat, akkor ne akarjon egyből 3000 Ft-os sálat kapni és/vagy már szeptember hó folyamán 3 idegenbeli meccsre menni 3x1500=4500 Ft értékben az egyesület kontójára, amikor semmi biztosítékot sem tud adni, hogy októbertől még látjuk őt egyáltalán….)

 

 

 

Az idegenbeli meccsekre vonatkozó 3x-i kerettámogatás igénybevételének szabályai:

 

 • Egy adott bajnoki szezonban / idényben egy érvényes tagsággal rendelkező tagnak 3db (maximum 3 alkalommal) idegenbeli sportrendezvény látogatást elősegítő rendezvény hozzájárulási támogatás (RH) adható.
 • A RH értéke:
  a) felnőtt tag esetén 1.500 Ft / alkalom
  b) kedvezményes tagi státusz esetén (pl. ifi, nyugdíjas) 500 Ft / alkalom
 • Az RH igénybevételének feltétele az érvényes tagsági viszony megléte!
 • A tagok alanyi joga eldönteni, hogy mikor mely vidéki rendezvények alkalmával veszi igénybe az RH-t. (max. 3 alkalom / bajnoki szezon)
 • Minden idegenbeli rendezvényhez a VEZETŐSÉG a szezon elején kijelöl 1fő IDEGENBELI RENDEZVÉNYFELELŐS személyt (IRF).
  A kijelölés határideje: a legelső bajnoki mérkőzés dátumát megelőző 7nappal
 • Az érvényes tagsággal rendelkező TAG (felnőtt vagy kedvezményes egyaránt) az adott felelős kontaktszemély (IRF) felé írásban (email / messenger / sms / viber) az adott idegenbeli sportrendezvény időpontját megelőző nap 12:00h-ig adja le jelentkezését.
  A TAG érvényes tagsági jogosultságának valódiságát jelentkezéskor IRF ellenőrzi!
 • IRF az adott jelentkezési határidőt követően – a jelentkezést lezárva - listát készít a jelentkezőkről tagsági viszony (felnőtt vagy kedvezményes) szerinti bontásban és továbbítja a Pénzügyekért felelős személy (PÜ) felé.
 • PÜ az adott összértéket:
  1) vagy elutalja az adott vidéki klubnak a mérkőzés belépőjegyeinek félre tétele céljából
  2) vagy eljuttatja az adott IRF számára az adott idegenbeli sportrendezvény időpontját megelőző nap 16:00h-ig (készpénzben vagy banki utalással, de lehetőleg az átutalásra kell törekedni. Kp átadás esetén 2pld. Átadás-átvételi jegyzőkönyv (….sz. melléklet) készül mindkettejük aláírásával, az utazó tagok neveinek felsorolásával)
 • IRF feladata, hogy PÜ-t (már a jelentkezői névsor leadásáig legkésőbb) tájékoztassa az adott vidéki klub aktuális bankszámlájáról (amennyiben direkt odautalás történik)
 • IRF írásban tájékozatja az adott vidéki klub vezetőségét az odautazó tatabányai szurkolók számáról (nevekkel együtt).
 • Klubunk szurkolóit alapvetően az adott idegenbeli sportrendezvényen az IRF képviseli, magatartásukat, viselkedésüket felügyeli, és szükség esetén intézkedik mindenféle probléma észlelésekor.

IRF mind a sportrendezvényt megelőzően, mind annak folyamán, mind pedig a befejezését követően sportszerű, fegyelmezett, kulturált szurkolásra buzdítja, ösztönzi az általa szervezett formában képviselt TAGokat, vigyáz klubunk jó hírnevére a fair play szabályait betartva és betartatva!

 • IRF az adott idegenbeli sportrendezvény időpontját megelőző nap 18:00h-ig tájékoztatja azon TAG-okat, aki az adott szervezett rendszerünkön belül jelentkeztek az útra, hogy miként kapják meg az 1500 Ft értékű rendezvénylátogatási hozzájárulást (RH). /a rendezvény előtt pontosan hol, mikor, hogyan…stb, amelyről átadás-átvételi jegyzőkönyvben rögzített tagi aláírásokkal bizonyítja az RH átadásokat/
  IRF az RH átadására vonatkozó időpontot az adott helyszínen a tagok számára legkésőbb a rendezvény hivatalos kezdési időpontját megelőző 30perccel kell, hogy megjelölje.
 • IRF az adott RH több formában is átadhatja egy alkalom során:
  a) kp-ben /1500 Ft felnőtt tagnak, 500 Ft a kedvezményes tagsággal bíró tagoknak/ (De lehetőleg, ha egy mód van rá ne kp.-ben!)
  b) vagy a mérkőzés látogatására feljogosító belépőjegy vagy karszalag átadásával. (minden esetben ez a preferált mód, lehetőleg erre kell törekedni!)
  Az RH átadásáról minden esetben átadás-átvételi jgykv készül, melyet aláírásával a TAG elismeri az RH átvételét.
 • A RH mértéke minden esetben:
  a) felnőtt tag esetén 1.500 Ft / alkalom
  b) kedvezményes tagi státusz esetén (pl. ifi, nyugdíjas) 500 Ft / alkalom

Amennyiben az adott rendezvényre való bejutás költsége több, mint az RH mértéke, úgy az esetben a különbözetet a TAG saját forrásból maga kipótolja. (például ha valahol 2000 Ft a belépőjegy, akkor is csupán 1500 ft-ot kap a felnőtt tag és a különbözet 500 Ft-ot saját forrásból kipótolja.
Kedvezményes tagi státusz esetén /pl. ifi, nyugdíjas/ is csak 500 Ft-ot kap a tag és az adott különbözetet saját forrásból kipótolja.)

Amennyiben az adott rendezvényre való bejutás költsége kevesebb, mint az RH mértéke, úgy az esetben is megkapja az adott neki járó mértéket a TAG!
(például ha valahol csupán 1000 Ft a belépőjegy, akkor is megkapja az 1500 ft-ot kap a felnőtt tag és a különbözet 500 Ft-ot saját célra használhatja fel.)

 

 • Ha TAG a jelentkezését rendben, adott határidőre leadta, akkor a jelentkezése végérvényes és visszavonhatatlan. (hiszen PÜ máris intézkedik a rendezvény beléptetési költségeinek elutalásáról)
  Ha a rendezvényen TAG bármely okból kifolyólag nem jelenik meg, úgy az arra az eseményre/rendezvényre vonatkozó RH-t elveszti.
  Amennyiben az összeg még megmenthető vagy az adott vendéglátó klubtól visszaszerezhető, úgy az RH egyik 50%-a mindenképpen visszakerül a társaságunk számlájára, az RH másik fele (50%-a) pedig visszaadható a meg nem jelent tagnak, ha az IRF így dönt.
  A rendezvényen való meg nem jelenés / távolmaradás indoka az elszámolás technikai részét tekintve lényegtelen.
 • A rendezvényt követő nap 18:00h-ig IRF írásban jelenti VEZETŐSÉG felé (lsd. ..sz. melléklet: IRF JELENTÉS forma)
  a) az adott rendezvényen megjelent TAG-ok névsorát
  b) pénzügyi elszámolását (átadási jgyzk-vel együtt)
  c) rövid leírást, ahol véleményezi szurkolói oldalról a rendezvényen történteket, beleértve akár a rendezvény előtt ill után történteket is.
  d) egyéb bármivel kapcsolatos tapasztalatokat, meglátásokat, javaslatokat (ha vannak)

Hírek

 • Szurkolói csoport újra gondolva
  2018-04-29 12:34:42

  Ezen a honlapon a kék tigrisek szurkolóinak az életét látjátok, amit egy kicsit újra kellett gondolni. Nyilván vannak olyan dolgok, amit megtartunk és lesznek, amin változtatunk, de egy biztos szervezettségben mindenkép javulni kell és javulni is fogunk, e feladatokhoz viszont kelletek ti is, akik szurkoltok, nem csak a hazai mérkőzéseken, hanem idegenben ahol a csapat csak ránk számíthat. Figyeljétek honlapunkat, mert nem sokára a kedvezményekről is tájékoztatni fogunk mindenkit. Hajrá kék tigrisek.

Hírlevél


Szavazás

Hogy tetszik az oldal?
Nagyon
Kevésbé
Rossz
Asztali nézet