Kék Tigrisek Szurkolói Csoport

MENÜ

Rendezvények A támogatási időszakban megvalósítani tervezett rendezvények darabszáma:

1 Amennyiben több rendezvényt valósít meg, kérjük az alábbiakban az összesített adatokat tüntesse fel. Résztvevők tervezett száma (fő): 250 Amennyiben több rendezvényt valósít meg, kérjük az alábbiakban a legkorábbi rendezvény kezdő dátumát és a legkésőbbi záró dátumát tüntesse fel.

2019.06.01 A tervezett rendezvény időpontja 1.:

A tervezett program helyszíne: Tata, Ifjúsági Tábor

A tervezett rendezvény címe:

1. Kék Tigrisek Sportnap A tervezett rendezvény rövid leírása, témája (meghívottak, fellépők, résztvevők tervezett száma): Hagyományteremtő céllal idén első alkalommal szeretnénk megrendezni az 1. Kék Tigrisek Sportnapot.Elsősorban egyesületi tagjainkat és családtagjaikat várjuk, valamint felvettük a kapcsolatot más szurkolói csoportokkal is. Eddigi biztos résztvevők: Veszprém, Szeged, Dabas és Csurgó szurkolói és családtagjai. Emellett még 3-4 helyről várunk pozitív visszajelzés. Kb. 250-300 főre számítunk.Előrehaladott tárgyalásokat folytattunk a meghívott „vendégekkel” és már most mindenki biztosra jelezte a részvételét az eseményen. A Grundfos Tatabánya KC játékosait, edzőit, klubvezetőit hívtuk meg. Reményeink szerint képviselteti magát a programon a város vezetés (Schmidt Csaba polgármester) és eljön az országgyűlési képviselőnk, Bencsik János is. Sok gyerekre számítunk, így ott lesz a csapat kabalafigurája is.A fő program egy kézilabda torna és büntető-dobó verseny, ahol a szurkoló táborok és a szurkoló táborok gyerekeiből összeállított csapatok - kiegészülve a tatabányai utánpótlás csapatokkal – vesznek részt. Mindemellett sportversenyek, sportvetélkedő, kvíz, akadálypálya stb. is színesíti az eseményt. A legjobb csapatok és egyéni nyertesek díjazásban részesülnek majd.A nap folyamán ételt és italt biztosítunk a résztvevők számára.A Sportnapnak a Tatai Ifjúsági Tábor fog otthont adni, ami minden szempontból alkalmas a rendezvény lebonyolítására. Megfelelő infrastruktúra, több kézilabda pálya és nagy füves területek állnak rendelkezésünkre. Az eseményhez orvosi felügyeletet biztosítunk.Az időpont azért 2019. június 1., mivel idén ekkor rendezik a férfi kézilabda Bajnokok Ligája döntőjét (Final Four). A nap végén egy közös bográcsozás, beszélgetés következik, aminek keretében az idei döntőt közösen nézzük meg, reményeink szerint magyar résztvevőnek szurkolva. Vendégeink részére éjszakára szállást is biztosítunk.A Sportnap megszervezésére és lebonyolítására vállalkozói szerződés megkötése. A program tervezett összköltségvetése 1.450.000.- Ft. Rendezvény kiterjedése: helyi

Hírek

  • Szurkolói csoport újra gondolva
    2018-04-29 12:34:42

    Ezen a honlapon a kék tigrisek szurkolóinak az életét látjátok, amit egy kicsit újra kellett gondolni. Nyilván vannak olyan dolgok, amit megtartunk és lesznek, amin változtatunk, de egy biztos szervezettségben mindenkép javulni kell és javulni is fogunk, e feladatokhoz viszont kelletek ti is, akik szurkoltok, nem csak a hazai mérkőzéseken, hanem idegenben ahol a csapat csak ránk számíthat. Figyeljétek honlapunkat, mert nem sokára a kedvezményekről is tájékoztatni fogunk mindenkit. Hajrá kék tigrisek.

Hírlevél


Szavazás

Hogy tetszik az oldal?
Nagyon
Kevésbé
Rossz
Asztali nézet