Kék Tigrisek Szurkolói Csoport

MENÜ

Sziasztok, Tigrisek!

 
A "Mi van Veled mostanában?" sorozatunk következő alanya az elképesztő játékintelligenciával rendelkező, vajkezű közönségkedvenc irányító: NAGY TAMÁS
Kérdező: Szegedi Tibor
 
Lássuk..... 
 
Hogyan, milyen érzésekkel emlékezel vissza a Tatabányán eltöltött évekre?
N. T. : - Minden téren pozitív emlékeket, élményeket sikerült Tatabányán szereznem az ott eltöltött évek alatt. Nagyon jó gárda állt össze…
 
Elképesztően nagy kedvence voltál a B-középnek. Mi a véleményed a szurkolókról (bár akkor még nem volt ilyen jó viszony játékos és szurkoló között)?
N. T. : - Csak jókat tudok mondani a szurkolókról. Minden egyes mérkőzésen nagyon jó hangulatot teremtettetek. Egy igazi katlan volt a tatabányai sportcsarnok…
 
Ki volt a legjobb játékos, akivel együtt játszottál a bányászban?
N. T. : -  Több nevet is említhetnék, mert a maga posztján mindenki kiváló játékosként szerepelt. Abban az időben a csapategység volt a legnagyobb erényünk és erősségünk. Aki viszont kiemelkedett ebből az egységből és az élén állt, az Ivo.
 
Volt e a csapatban olyan játékos, akivel a pályán kívül is barátok voltatok és esetleg azóta is tartjátok a kapcsolatot?
N. T. : - Győrből érkeztem/érkeztünk Tatabányára Kányai Robi és Székely Pilu kíséretében. Ha nem is napi szinten, de velük a mai napig tartjuk a kapcsolatot.
 
Tudsz e említeni egy olyan legnagyszerűbb sikert, meccset?
N. T. : - Az első évben megszerzett bronzérmet mindenféleképpen nagy sikerként könyvelem el. Úgy gondolom, mind a csapatnak, mind a városnak és nekem is az egyik legszebb emlékem.
Meccset nem tudnék kiemelni, viszont egy periódust feltétlen. Ez pedig a 3. hely megszerzésének utolsó állomása/állomásai voltak, a Dunaferr meccsek. Valószínű, ezek voltak az utolsó olyan „emlékezetes 60 percek” a pályafutásom során, amit (ha ellenfélként is) együtt tölthettem Testvéremmel(Nagy Kornél - a szerk.) a pályán.
 
Miután elmentél tőlünk, kicsit elveszítettünk szem elől. Mi történt Veled azután, pár gondolatban?!
N. T. : - Kecskeméten volt egy pár hónapos kitérőm, utána abbahagytam az élvonalbeli játékot és elkezdtem a civil életemet építeni. 
 
Még mindig aktívan, magas szinten riogatod az ellenfeleket vagy már szögre akasztottad a mezt?
N. T. : - Aktívan igen, magas szinten már kevésbé  laughing 5. szezonomat kezdem meg Szigetszentmiklóson, a másodosztályban. Amíg élvezem a játékot és a vezetők, edző is bizalmat szavaz nekem, addig pattogni fog a labda!
 
Mi lesz, mi van Nagy Tamással az aktív kézilabdás korszak után?
N. T. : - Ha a sportos oldaláról közelítem meg, néző, szurkoló leszek. A civil pályámat próbálom majd tökéletesíteni és még több időt a Családdal, Barátokkal eltölteni.
 
Bővült e azóta a családod, esetlegesen a magyar kézilabdázás gyarapodik e utánpótlással általatok?
N. T. : - Egy 6 éves kis lányom van, Blanka. Bár én még nem tulajdonítok neki túl nagy jelentőséget, hogy balkezes, de mivel elég sok a kézilabdás a szűkebb családban és Roli (Mikler Roland Tomika sógora - a szerk.) is hangsúlyozza, hogy minden sportot kipróbálhat, de úgyis jobb lövő lesz, így megvan az esély az utánpótlásra :-)
 
Jövőre lesz 10 esztendős az a bronzérem, amit az 1984-es bajnoki arany után 25 évvel szereztetek. Ha a KÉK-TIGRISEK SZURKOLÓI CSOPORT SPORTEGYESÜLET összetrombitálja a csapatot, akkor számíthatunk majd a megjelenésedre?
N.T. : - 10 Természetesen számíthattok, örülnék is neki!
 
 
Nagyon szépen köszönöm, Tomika! További sok sikert kívánok mind a pályán, mind a civil életben a Bányász szurkolók nevében!
N. T. : - Köszönöm szépen! Mindenkit szeretettel üdvözlök Tatabányán! 
 

Hírek

  • Szurkolói csoport újra gondolva
    2018-04-29 12:34:42

    Ezen a honlapon a kék tigrisek szurkolóinak az életét látjátok, amit egy kicsit újra kellett gondolni. Nyilván vannak olyan dolgok, amit megtartunk és lesznek, amin változtatunk, de egy biztos szervezettségben mindenkép javulni kell és javulni is fogunk, e feladatokhoz viszont kelletek ti is, akik szurkoltok, nem csak a hazai mérkőzéseken, hanem idegenben ahol a csapat csak ránk számíthat. Figyeljétek honlapunkat, mert nem sokára a kedvezményekről is tájékoztatni fogunk mindenkit. Hajrá kék tigrisek.

Hírlevél


Szavazás

Hogy tetszik az oldal?
Nagyon
Kevésbé
Rossz
Asztali nézet