Kék Tigrisek Szurkolói Csoport

MENÜ

Rendkivül bájos, segítő kész hölgy a mai riport alanyunk Dr. Teller Judit!

Kérdező: Csiszár Ferenc

 

Mit sportoltál gyerekként esetleg felnőttként?
T. J. Középiskolásként és az egyetemen kosárlabdáztam, de ez inkább csak hobbi volt, nem sportoltam versenyszerűen. Ma már jellemzően nézőként, szurkolóként követem a különféle sporteseményeket.

Tudjuk, Judit rólad élsz, halsz a csapatért, de kíváncsi lennék rá mióta él ez a szerelem?

T. J. A sport iránti rajongás már gyermekkoromban kialakult, ezt Édesapámnak köszönhetem, vele minden héten focimeccsre jártunk. Nagyjából 10 éve egy barátnőm hívott el egy kézi meccsre (ahol az ellenfél a Szeged volt), itt kezdődött minden, teljesen magával ragadott az atmoszféra, ami a csarnokban uralkodott Az elmúlt 3 évben bérletesként szurkoltam a Csapatnak, fantasztikus érzés ennek a közösségnek a része lenni.

Lassan ott tartunk, hogy nélkülözhetetlen vagy a Kék tigrisek szurkolói csoportban, hogy látod ezt? (Persze csak pozitív értelemben)

T. J. Egyáltalán nem érzem úgy, hogy nélkülözhetetlen lennék, sokféle feladatban veszek részt a háttérben, és ezt nagyon szívesen teszem. Elsősorban a sportegyesület adminisztratív feladatait látom el, de ha úgy adódik, közreműködök az utazásszervezésben, a külföldi klubokkal való kapcsolattartásban, a játékosoknak szánt emlékek, ajándékok készítésében és beszerzésében. Ez csak egy apró szelete a munkának, amit nem egyedül végzek, és szerencsére úgy látom, egyre többen vagyunk, akik szeretnének tenni, és tesznek is az egyesület és a csapat jövőjéért.

Hol látod a fejlődési lehetőséget a szurkolói csoportban?

T. J. Mindenképpen fontos lenne, ha egységesebbek, összetartóbbak tudnánk lenni, hiszen mindannyiunk célja ugyanaz, csak van, aki többet, van, aki kevesebbet tesz hozzá, és ez így is van rendben. Megfelelő kommunikációval, kompromisszumokkal sokat tudnánk fejlődni az egységesség érdekében.

Mit tartasz az erősségednek vagy éppen a gyengeségednek?

T. J. Erősségem a precizitás és megbízhatóság, gyengeségként pedig kiemelném, hogy még nem tudok elég nagy hangerővel szurkolni a Srácoknak

Mit gondolsz arról, hogy miért lehet, nehezen összeszedni az embereket mondjuk egy idegenbeli meccsre, szemben a kisbuszos utazásokkal?

T. J. Sokan szerintem nem szeretnek ennyi emberhez alkalmazkodni, szívesebben mennek inkább autóval, ahol ők osztják be az idejüket. Ez persze érthető, de egy nagybuszos utazásnak is megvan a maga varázsa, és ha a meccs mellett még kulturális programot is tudunk szervezni, az élmény még maradandóbb lesz. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Tudom, sokat utazol vidékre is a csapat miatt, van még olyan hely, ahol nem voltál és szeretnél eljutni?

T. J. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a tavalyi szezonban minden idegenbeli meccsen a helyszínen szurkolhattam, Macedónia kivételével. Jó lett volna, ha kijutunk az EHF Kupa F4-ra Kielbe is, de enélkül is csodálatos volt a szezon, szóval idénre ez a kitűzött cél

Tavalyi szezonból melyik meccsre emlékszel a legszívesebben szurkolás szempontjából?

T. J. Rengeteg szép emlékem van, de ha egyet kell kiemelni, az egyértelműen a Nexe elleni idegenbeli meccs, felejthetetlen élmény volt az utazás is, és a mérkőzés hangulatát is sokáig fogjuk emlegetni.

Miben más a mostani kék tigrisek „B” közép, mint mondjuk a régiek szerinted?

T. J. Sajnos nincs összehasonlítási alapom, így ebben a kérdésben nem tudok véleményt alkotni.

Mik a terveid a közelgő új szezonra?

T. J. Minél több mérkőzésen részt venni és buzdítani a Srácokat, illetve új tagokat toborozni az egyesületbe. Bár ebben igazi eredményt akkor tudunk majd elérni, ha elkészül az új csarnok, hiszen hiába van érdeklődés, a mostani csarnok fizikai korlátai sajnos behatárolják a lehetőségeket.

 

Köszönöm szépen a lehetőséget, Hajrá Bányász!

Hírek

  • Szurkolói csoport újra gondolva
    2018-04-29 12:34:42

    Ezen a honlapon a kék tigrisek szurkolóinak az életét látjátok, amit egy kicsit újra kellett gondolni. Nyilván vannak olyan dolgok, amit megtartunk és lesznek, amin változtatunk, de egy biztos szervezettségben mindenkép javulni kell és javulni is fogunk, e feladatokhoz viszont kelletek ti is, akik szurkoltok, nem csak a hazai mérkőzéseken, hanem idegenben ahol a csapat csak ránk számíthat. Figyeljétek honlapunkat, mert nem sokára a kedvezményekről is tájékoztatni fogunk mindenkit. Hajrá kék tigrisek.

Hírlevél


Szavazás

Hogy tetszik az oldal?
Nagyon
Kevésbé
Rossz
Asztali nézet