Kék Tigrisek Szurkolói Csoport

MENÜ
 
 
Elindultak szurkolói tigriseink Dániában!

Komolyan vettük a Vecsés elleni mérkőzést és győztünk, ahogy a lelátón is.

Matyókat is vertük tongue-out

Tatabánya - Rabotnik  30 - 27  Továbbjutás coolwink

 

 

Nexe - Tatabánya 26-29 Ehf Kupa

Hangulat fenomenális coolwink

 

KEDVES SZURKOLÓK!

A horvát rendőrség magas kockázatú mérkőzésnek minősítette a szombat esti EHF kupameccsünket, ezért arra szeretnénk benneteket kérni, hogy a kemény tárgyakat, mint a dob (a botok), a síp, a duda ezúttal hagyjátok itthon és csak a mezeket, sálakat és molinókat tegyétek be a táskáitokba! :)

 

Komlón voltunk és a hangunkat még Tatabányán is hallották!

Komló - Tatabánya 29:32 Szép volt fiúk!

 

 

A Szeged után a Veszprém következett, de sok babér nem termett számunkra.

Grundfos Tatabánya KC vs. Telekom Veszprém // 21-30 (10-15)

 

A Földi Imre Sportcsarnok tele volt a Grundfos-Szeged meccsen. Meg is érte elmenni a mérkőzésre, ugyanis -bár a vége döntetlen lett – a Grundfos megrengette a Tisza-partiakat.

Izgalmakkal telt meg március 9-én a Földi Imre Sportcsarnok, hiszen Európa két-három legjobb csapata között számon tartott Mol-Pick Szeged látogatott a Grundfos bázisára . A listavezető és a harmadik helyezett hazaiak telt ház előtt léptek pályára: az 1000 férőhelyes csarnokban 1300 néző volt kíváncsi a mérkőzésre.

A kilencedik percben időt kellett kérniük a szegedieknek, mert a hazaiak már 5-1-re vezettek. A folytatásban sikerült némileg felzárkóznia a Tisza-parti csapatnak, de mivel nem tudták huzamos ideig megakadályozni a Tatabánya gyors játékát, az egyenlítésre eleinte nem volt esélyük. A címvédő az első félidő második felében pontosabban lőtt és keményebben védekezett, így a szünet előtt egy 4-0-s sorozattal döntetlenre alakította az állást.

 

A második felvonást sokkal jobban kezdték a szegediek, a mérkőzés során először átvették a vezetést, sőt egy 7-2-es szériával elléptek ellenfelüktől (16-20). A Tatabányának – Milos Vujovic és Rosta Miklós vezérletével – a folytatásban sikerült egyenlítenie, sőt másfél perccel a vége előtt ismét egy találattal jobban állt.

A Szeged elhibázta a támadását, majd a házigazdák is rontottak, Bánhidi Bence egyenlített, végül Ilyés Ferenc középkezdésből az üres kapu mellé lőtt, így alakult ki a 25-25-ös végeredmény.

A Tatabányának ez volt az első pontvesztése hazai pályán a bajnokságban, a Szeged pedig első alkalommal nem nyert a mostani idényben.

Grundfos Tatabánya KC – MOL-Pick Szeged 25-25 (14-13)

 

Március 9.-én ismét "hazai" pályán Tatabányán játszunk bajnoki mérkőzést a világsztárokkal teletűzdelt MOL Pick Szeged ellen. Kérünk minden szurkolót hogy "kékbe" öltözzön és a csapatot fogadja méltóképpen. A bevonulásnál mindenki álljon fel és emelje magasba a sálját!

Ne légy Passzív! Mindenki Szurkoljon!

Megkérünk minden szurkolót hogy támogassa a csapatot szurkolással
- Tapssal
- Dudálással
- Kiabálással
- Síppal,

Hírek

 • Tatabánya - Rabotnik
  2019-03-26 09:01:24

  Hétvégén vasárnap újra meccs nap, mindenki kékbe vagy fehérben jöjjön és szurkoljuk ki a csoportelsőséget az Ehf kupában.

 • Szurkolói Tájékoztató
  2018-07-24 11:35:46

  A KÉK TIGRIS SZURKOLÓI Egyesület vezetősége általános tájékoztatót tart , csatlakozási lehetőségről ,minden egyéb ezzel kapcsolatos témáról .
  Ideje: Pénteki Fradi meccs után 18:00
  Helye : Földi Imre sportcsarnok földszinti büfé előtti aula rész.

 • Szurkolói csoport újra gondolva
  2018-04-29 12:34:42

  Ezen a honlapon a kék tigrisek szurkolóinak az életét látjátok, amit egy kicsit újra kellett gondolni. Nyilván vannak olyan dolgok, amit megtartunk és lesznek, amin változtatunk, de egy biztos szervezettségben mindenkép javulni kell és javulni is fogunk, e feladatokhoz viszont kelletek ti is, akik szurkoltok, nem csak a hazai mérkőzéseken, hanem idegenben ahol a csapat csak ránk számíthat. Figyeljétek honlapunkat, mert nem sokára a kedvezményekről is tájékoztatni fogunk mindenkit. Hajrá kék tigrisek.

Hírlevél


Szavazás

Hogy tetszik az oldal?
Nagyon
Kevésbé
Rossz
Asztali nézet