Kék Tigrisek Szurkolói Csoport

MENÜ

 


Mindenki Győrbe!

Megkezdi csapatunk az EHF kupa küzdelmeit pénteken este 19:00 és a RK Nexe Nasice csapatát látjuk vendégül Győrben.

Fogadjuk méltóképpen csapatunkat és mindenki öltözzön, kékbe illetve a bevonulásnál álljunk és tegyük fel a sáljainkat a magasba. Hajrá Bányász!

 

2019. első mérkőzése Balatonfüreden és egy nagy győzelemmel kezdtünk laughing

 

Természetesen elkísértük mi is a tigriseinket, jöjjenek a képek.

 

 

Izgalommentes visszavágó

Csoportkörben a Matke-legénység

Döntetlent hozott (27-27) az EHF-kupa csoportkörbe kerülésről döntő visszavágó. A házigazdák nagyon lelkesen küzdöttek. A Tatabányában ellenben a fiatalokat „favorizálta” Matics edző.

Annyit adtunk ki magukból, amennyi ahhoz kellett, hogy ne forogjon veszélyben a továbbjutásunk. A csapatunkat elkísérő mintegy százhúsz Tatabánya-drukkernek is szerepe volt abban, hogy a végén összejött a döntetlen. Amiért senki sem bánkódott még úgy sem, hogy az utolsó percben mi egyenlítettünk Sittardban. A lényeg, hogy egy győzelemmel és egy döntetlennek (58-45-ös gólkülönbséggel) ott vagyunk ismét a nemzetközi kupaporondon.

Ez történt a visszavágón
OCI-Lions (holland) - Grundfos Tatabánya KC 27-27 (12-12)
Sittard, Fitland XL Aréna, 850 néző,vezette: D. A. Martins, R. A. Martins (portugálok).
LIONS: Hoiting – Janssen, Ramos 3 (2), Stavast 2, Steins 8, Baart 1, Schmeits 1. Csere: Schenk (kapus), Adams J. 4, Versteegden 2, Heijnen 2, Feldmann 1, Van Straaten 2, Strauven, Adams R., Roefs 1. Edző: Mark Schmetz.
TATABÁNYA: Bartucz – Vujovics 3 (1), Szöllősi B. 7, Juhász Á. 5, Vranjes 1, Grigoras 5, Pásztor Á. Csere: Székely M. (kapus), Sipos A. 1, Rozner, Ilyés 2, Rosta M. 2, Dénes, Sch:affer 1, Fekete D., Vrankovics. Edző: Matics Vladan.
Kiállítások: 10, illetve 12 perc.
Hétméteresek: 2/2, illetve 4/1.

Így látta a mester
Vladan Matics: – Újra ott vagyunk az EHF-kupában, ahová vágytunk, ahová készültünk. Ezt a mérkőzés gyakorlatilag majdnem a találkozó lefújásáig a kezünkben tartottuk, mégis mi küzdöttünk a végén az egyenlítésért. Annak viszont nagyon örülök, hogy a fiataljainknak viszonylag sok játéklehetőséget, sok játékpercet adhattam. Sajnos, nem nyertük meg ezt az összecsapást , de a rendkívül lelkes, motivált hazaiak ellen az iksz sem rossz.

 

Felfaltuk az „oroszlánokat” - Az EHF-kupa csoportkörének kapujában a Bányász

Az EHF-kupa 3. selejtező körének 1. mérkőzésén a kék Tigrisek „felfalták” a holland oroszlánokat (Lions).

Pedig nehezen indult a találkozó, mert a vendégek nyitott védekezése idegessé és kapkodóvá tette a mieink játékát. Aztán, amikor az első játékrész derekára lehiggadtunk, Székely Marci pedig bravúrt bravúrra halmozott a kapuban, azonnal megváltozott a játék képe.
A szünet után már csak az volt kérdése, hogy mennyivel nyer csapatunk az „odavágón”. Hogy a szurkolóknak ne kelljen idegeskedniük, csak tapsolniuk, arról elsősorban Juhász Ádi, Vujovics és Grigoras gondoskodott, miközben Marci továbbra is őrületbe kergette a vendégek lövőit... Így a vége, 13 gólos, minden bizonnyal továbbjutást érő győzelem lett.

Mesteri vélemények
Matics Vladan: – Eleinte nem találtuk a vendégek szokatlanul nyitott védekezésének ellenszerét, mivel a magyar bajnokságban ilyet ritkán tapasztalunk. De már ekkor is okosan játszottunk. A jó védekezésünket, és Székely Marci remeklését bizonyítja, hogy csupán 18 gólt kaptunk.
Mark Schmetz: – Tudtuk, hogy kemény ellenfelet kaptunk, de a 13 gólos különbség rengeteg. Túl sok kétperces kiállítás és hétméterest kaptunk, de bármi is történt a pályán mi igyekeztünk a saját játékunkat hozni. A visszavágón valószínűtlen, hogy 14 góllal nyerjünk, de igyekszünk megnehezíteni a Tatabánya továbbjutását.

 

 

Kék tigrisek a kék oroszlánok ellen

A kupasorsolást követően derült ki, hogy a mieinknek holland riválist, az OCI-LIONS-t – kell legyőznie ahhoz, hogy az EHF-kupa csoportkörébe kerüljön.

A párharc első mérkőzését vasárnap 14 óra 30-kor vívják a Földi Imre Sportcsarnokban, két szlovák játékvezető – Budzak és Zahradnik – közreműködésével. A visszavágó Sittardban lesz, a 2500 férőhelyes Fitland XL sportcentrumban, november 25-én, szintén 14 óra 30-kor. Ezen az összecsapáson portugál játékvezetők – D. A. Martins és R. A. Martins – fújják majd a sípot.

Az OCI-Lions eddigi kupamenetelése meglehetősen rögös úton zajlott. Az első körben egy bécsi csapatot, az SG Insignis-t búcsúztatták 55-54-es gólkülönbséggel. Ezután ismét a „sógoroktól” kaptak ellenfelet az „oroszlánok”, ám az Alpla HC Hard ellen már csak idegenben lőtt több góllal jutottak túl, mivel Ausztriában 29-29-et játszottak, Sittardban pedig 23-23-at, és ez elegendő volt a sikerhez.

Az OCI-Lions együttesét éppen tíz éve alapították. Ez idő alatt háromszor nyerte meg hazája bajnokságát és a kupát is. Kétszer szerezte meg a Szuperkupát, és egyszeres Benelux-bajnok. A csapatukban – ismereteink szerint – három idegenlégióst foglalkoztatnak, egy német, egy portugál és egy belga kézilabdázót. Mesterük Mark Schmetz, holland.

 

 

 

 Emlékezzünk ma és holnap!

Sándor Ferenc, Bognár József, Kanyó Antal!

A legendák örökké élnek!


 

Szevasztok, Tigrisek!

Megkaptuk az árajánlatot a hollandiai EHF meccsre történő buszos utazáshoz!
Az utazás ára tokkal, vonóval 940000 ft! Ebben minden benne van az utazással kapcsolatban! Ezen felül a belépőket kell még megvennünk...
A buszon 47 szurkoló foglalhat helyet! Lássuk a számokat....
47 fő esetén 20000 ft/fő
38 fő esetén 25000 ft/fő
32 fő esetén 30000 ft/fö

Az ajánlat, mely igencsak nagylelkű, imádott klubunktól érkezett és a csapatbuszra vonatkozik!
Töltsük meg a buszt és segítsük a fiúkat a csoportkörbe! Utazz akár kedvenc játékosod helyén!

Megkérek mindenkit, csak azok jelentkezzenek,akik komolyan el is akarnak jönni, mert nem akarunk úgy járni, mint a magdeburgi út során! Előleget is fogunk szedni az útra, éppen a hasonló helyzet elkerülése végett!

Kommentben jelentkezzetek a facebookos posztunknál!

https://www.facebook.com/groups/506727892681190/permalink/2083334571687173/?comment_id=2083363991684231&notif_id=1540391825725133&notif_t=group_comment_reply

 

Hajrá,Tatabánya! Hajrá,Kék-Tigrisek!

 
 
Szeptember hónap legjobb tigrise
 
Kék Tigrisek Szurkolói Csoport szavazatai alapján szeptember hónap legjobb tigrise:
Bartucz László smile
 
Gratulálunk Lacinak!!
 
 
 

 

Huszonkilenc éve, 1989-ben nyertek utoljára a mieink a bakonyi gárda ellen. Matics mester is tíz éve várt már erre a pillanatra, hogy aktuális csapatával legyőzze a bombaerős, bajnoki rekordert. Aztán ez a csoda szerda este – a 6. fordulóban – megesett a Földi Imre Sportcsarnokban. A Tatabánya 26-24-re legyőzte Európa egyik legerősebb együttesét.

Csapatunk végig méltó ellenfele volt a nagynevű riválisának. A klasszisokkal teletűzdelt vendégek egy pillanatra sem lazíthattak a meccs folyamán, mert a mieink végig a nyakukban lihegtek. Sőt, a véghajrában a maguk javára fordították a rangadót.

Kapusaink, Bartucz Laci és Székely Marci egymást múlták fölül. Persze a teljes csaptunk odatette szívét, lelkét a pályára. Miközben maguk mögött érezhették a több mint ezer fanatikus Bányász-drukkert. A csarnok szinte egy emberként lélegzett a fiúkkal.

Pásztor Áki, Vujovics és Bozovics szenzációs megoldásokat mutatott be. Vrankovics bombái pedig mind Sterbiket, a világ legjobb kapusának tartott hálóőrt, mind a szintén klasszis Miklert egyaránt „megadásra” kényszerítették. De a Vranjes, Sipos, Ilyés védőfal is megingathatatlannak bizonyult. Így csak annak okozhatott óriási meglepetést a veszprémiek tatabányai bukása, akik nem látták a parázs hangulatú összecsapást. Akik nem látták, hogyan játszottak a kék Tigrisek...

Ez történt a pályán
Grundfos Tatabánya KC – Veszprém 26-24 (13-13)
Földi Imre Sportcsarnok, 1200 néző, vezette: Herczeg, Südi.
Tatabánya: Bartucz – Pászor Á. 5, Vrankovics 6, Sipos A. 1, IIlyés, Vranjes 3, Vujovics 5 (3). Csere: Szekely M. (kapus), Bozovics 5, Juhász Á., Schaffer, Rosta M., Dénes. Edző: Matics Vladan.
Veszprém: Mikler – Dörnyei 1, Nagy L. 3, Mahé 2 (1), Blagitinsek 3, Mackovsek 5, Strlek 2 (2). Csere: Sterbik (kapus), Tonnesen 3, Nilsson, Jamali 2, Terzics, Manaszkov, Nenadics 2, Lékai 1. Edző: David Davis.
Az eredmény alakulása, 8. p.: 2-2, 12. p.: 2-4, 14. p.: 6-6, 26. p.: 10-13, 31. p.:14-13, 37. p.: 15-18, 40. p.: 18-18, 52. p.: 22-20, 57. p.: 25-23.
Kiállítások: 10, illetve 14 perc.
Hétméteresek: 363, illetve 4/3.

„Mesteri” vélemény

Matics Vladan: - Tíz éve vártam erre... Tatabánya ma este még ünnepelhet, de holnap már a következő feladatra koncentrálunk. Ezen a meccsen, az elején öt percig rosszul kézilabdáztunk, aztán ötvenöt percig jól játszottunk. Ám ez a bravúr mit sem ér, ha szombaton nem nyerünk Mezőkövesden.
David Davis: - Nagyon csalódott vagyok. Sokkal többet vártam a csapatomtól, ami persze többre is képes. Saját hibáink miatt kaptunk ki, és a végén sem tudtunk újítani a nagyon jól felkészített Tatabánya ellen.

Ime a történelmi győzelem 29 év után

 

 

 

Nincs miért szégyenkezni

A bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is veretlen szegediek hét góllal, 34-27-re legyőzték a mieinket. A Matics-csapatnak azonban hellyel-közzel sikerült megnehezítenie a bajnok dolgát.

Mindkét oldalon eladott és megszerzett labdákkal indult a rangadó. Talán a pörgős iram miatt csúszott sok hiba a játékba. Amíg a mieink rendre elpuskázták a helyzeteiket, addig a házigazdák négy gólt lőttek zsinórba. A Tisza-partiaknál elsősorban a szélsők jeleskedte, nálunk a visszatérő Vranjes tartotta a lelket csapatunkban. Az első félidő hajrájába indulatok is kissé elszabadultak a pályán, amelyben a mieinket sújtó téves bírói döntések is bele játszottak..

Szünet után sokáig továbbra is csak Varanjes játszott nálunk szegedi színvonalon. Miközben a játékvezetők továbbra sem remekeltek. Pedig a hazaiak semmilyen támogatásra nem szorultak. Ennek ellenére csapatunk a második félidő derekára látótávolságba került, mert háromra faragta a hátrányát. Ekkor már a mi átlövői is bátrabban vállalkoztak. A további felzárkózást azonban újabb technikai bakik akadályozták meg. Így a szegediek győzelme teljesen megérdemelt.

Kontra Zsolt, a tatabányaiak technikai vezetője: - Jó érzés, hogy még ide is elkísértek szurkolóink. Emellett egy-két játékosunk hosszú kihagyás után jó teljesítménnyel tért vissza, gondolok itt elsősorban Valdimir Vranjesra. Ma Európa egyik legjobb csapata ellen sikerült hellyel-közzel helytállnunk.

5. forduló és vélemények
Szeged – Grundfos Tatabánya KC 34-27 (16-10)
Újszegedi Sportcsarnok, 2800 néző, vezette: Hargitai, Markó.
Tatabánya: Székely M. – Grigoras 2, Vrankovics 3, Sipos A. 1, Ilyés, Vranjes 8, Vujovics 5(3). Csere: Bartucz (kapus), Juhász Á 1., Pásztor Á. 1, Székely B., Bozovics 4, Rosta M.1. Edző: Matics Vladan.
Az eredmény alakulása, 2. p.: 1-2, 10. p.: 5-2, 13. p.: 7-3, 18. p.: 10-5, 22. p.: 11-8, 27. p.: 15-9,32. p.: 17-12, 34. p.: 19-12, 37. p.: 20-15, 41. p.: 24-17, 48. p.: 26-23, 52. p.: 30-23, 56. p.: 31-25.
Kiállítások: 10, illetve 12 perc.
Hétméteres: 5/5, illetve 3/3.

Carlos Pastor, a Szeged trénere: - Örülök, hogy jó meccset játszottunk és nyertünk egy jó ellenféllel szemben.
Kontra Zsolt: - Jó érzés, hogy még ide is elkísértek szurkolóink. Emellett az is, hogy egy-két játékosunk hosszú kihagyás után jó teljesítménnyel tért vissza, gondolok itt elsősorban Vladimir Vranjesra. Ma Európa egyik legjobb csapata ellen sikerült hellyel-közzel helytállnunk.

 

Nekünk szurkolóknak sincs miért szégyenkeznünk és hangban is ott voltunk. 2 kép itt látható a többi a képgalériában.

 

 

 

 

 

Alaposan megküzdöttünk a győzelemért.

Már az első játékrészben érezhető volt, hogy a vendégek nem adják olcsón a bőrüket, és ezen a „felfogásukon” a folytatásban sem változtattak. Végül egy lüktető, igen küzdelmes meccsen itthon tartottuk a két pontot (30-26).

Masszívan védekezett mindkét együttes. A vendégek faultokkal próbálták megtörni a mieink lendületét, és ez a taktika működött. A férfias csata az első félidőben nem is dőlt el. Persze ehhez az is kellett, hogy Bozovics és Grigoras bombái közül néhány a vendégek kapufáján csattanjon.
Fordulást követően is öldöklő volt a küzdelem. A csapatunknak nem sikerült igazán meglépnie riválisától. Ezért majdnem a véghajráig nyílt és izgalmas maradt az összecsapás, de Juhász Ádi villanásai végül megpecsételték a vendégek sorsát.

Ez történt a pályán

Grundfos Tatabánya KC – Komló 30-26 (18-15)
Földi Imre Sportcsarnok, 900 néző, vezette: Bócz, Wiedemann.
TATABÁNYA: Bartucz – Pásztor Á. 3, Grigoras 3, Sipos A. 4, Szöllősi B. 2, Bozovics 6, Vujovics 5(1). Csere: Székely M. (kapus), ILYÉS 1, Vranjes 2, Dénes, Rozner, Sch:affer, Juhász Á. 4, Rosta M. Edző: Matics Vladan
KOMLÓ: Granics – Gebhardt 4, Obradovics 1, Balázs, Katzirz, Grünfelder, Markovics 6(1). Csere: Selymes, Szabó M. (kapusok), Szunajko 4, Matics 4, Hoffmann 5(3), Kovács M. 1, Pál Á., Szkokán 1, Manoljovity. Edző: Kilvinger Bálint.
Az eredmény alakulása: 6. p.: 1-2. 10. p.: 4-2. 18. p.: 9-5. 21. p.: 10-8. 27. p.: 15-12. 36. p.: 22-17. 49. p.: 26-23. 54. p.: 30-27.
Kiállítások: 10, illetve 4 perc.
Hétméteresek: 2/1, illetve 5/4.

Edző vélemények

Matics Vladan: - Kissé laza felfogásban játszottunk úgy, mintha nem lennénk teljesen itt. Játékosaim talán úgy gondolták, valahogy csak meglesz... De a Komló nem ment bele ebbe a „játékba”. Az viszont jó érzéssel tölt el, hogy mindenki játéklehetőséghez jutott. Tíz pontot terveztünk az eddigi öt meccsre, kilenc megvan. Majd csak szerzünk valahol egy plusz pontot...

Kilvinger Bálint: - Becsülettel küzdöttünk. Ahogyan készültünk, abból sok minden szépen látszott a pályán is. Örülök, hogy minden játékosom szerephez jutott.

 

Vrankovics-show...

A 10. fordulóból előrehozott mérkőzésen magabiztos, kilencgólos győzelmet (27-18) arattunk. Jól védekeztünk és hatékonyan támadtunk.

Az elején nem nagyon találtuk a fogást ellenfelünkön. Sokáig fej-fej mellett haladtunk a dabasiakkal. Aztán „lépést váltottunk”, és meg is léptünk 4-5 góllal. Székely Marci elkapta a fonalat, miközben elől Vrankovics szórta a gólokat, és ez azonnal megmutatkozott az eredményben. Szünet után pedig folytatódott a hazai fölény és a Vrankovics-show. Jakov, a jobb oldali átlövő kilenc lövésből, kilencszer vette be a dabasiak hálóját...

A 60 perc számokban
Grundfos Tatabánya KC - Dabas 27-18 (15-8)
Földi Imre Sportcsarnok, 800 néző, vezette: Felhő, Öcsi.
TATABÁNYA: SZÉKELY M. – VUJOVICS 6(4), Bozovics, Juhász Á., SIPOS A. 1, VRANKOVICS 9, Pásztor Á. 2(1). Csere: Bartucz (kapus), DÉNES 1, Ilyés 1, Rozner, ROSTA M. 3, Szöllősi B. 2, Sch:affer 2.Edző: Matics Vladan.
DABAS: Holló – Kekezovity 1, HALÁSZ L. 4, Boros T. 1, Simovics 1, Szöllősi Sz. 1, Országh 1. Csere: Pallag (kapus), Perisics 1, Biró B. 2, Slachta, Tokuda 3, Lepsényi, ZAKICS 3, Garájszki, Ács T. Edző: Tomori Győző.
Az eredmény alakulása. 7. p.: 2-1. 14. p.: 5-6. 19. p.: 9-7. 26. p.: 14-7. 37. p.: 18-10. 45. p:. 21-12. 53. p.: 23-17. 56. p.: 26-18.
Kiállítások: 10, illetve 10 perc.
Hétméteresek: 5/5, illetve 1/0.
Így látták a mesterek

Matics Vladan: - A védekezésünk jól működött, és támadásban is bemutattunk néhány remek megoldást. Ám ez az a „terület”, ahol van hová fejlődnünk, ahol még most is maradt bennünk. De megyünk tovább, tesszük a dolgunkat.
Tomori Győző: - Elismerésem az ellenfélnek, ennyivel jobbak voltak. Remélem, mielőbb magunkra találunk.

 

 

Nem volt egyszerü....

 

Grundfos Tatabánya KC - Ferencvárosi TC 27-22 (13-12)
Földi Imre Sportcsarnok, 1000 néző, vezette: Oláh V., Bonifert.
Tatabánya: Székely M. – Vujovics 8(2), Dénes, Ilyés 1, Sipos A. 4, Vrankovics 3, Pásztor Á. 1. Csere: Bartucz (kapus), Bozovics 3, Juhász Á. 3, Grigoras 3, Rosta M. 1, Szöllősi B. Edző: Matics Vladan.
FTC: Mijatovics – Pálos 2, Orjonikidze 7, Debreczeni 1, Mikita, Ancsin 5, Bujdosó 1. Csere: Zernovics (kapus), Schuch, Pordán 1, Oláh T., Holdosi, Bali 4, Szakály 1, Lukács P. Edző: Horváth Attila.
Tatabánya, 1000 néző. V.: Oláh V., Bonifert
Az eredmény alakulása. 5. p.: 2-0. 10. p.: 6-3. 17. p.: 6-7. 27. p.: 9-11. 34. p.: 14-14. 48. p.: 22-17. 54. p.: 23-20. 57. p.: 26-20.
Kiállítások: 8, illetve 10 perc.
Hétméteres: 2/2, illetve 1/0.

 

Mi is ott voltunk Egerben.

 

 

 

 

 

Egerbe jártunk és a sirból visszahozott pont

Parádés kezdés után, érthetetlenül sok hibával játszottunk az Eger ellen. Ennek az lett a következménye, hogy a végén a sírból kellett visszahozni (25-25) az egyik pontot.

Több száz drukkerünk kísérte el a mieinket „Eger alá”. Talán ennek, illetve a remek hangulatnak is köszönhető, hogy álomszerűen kezdtünk. A félidő derekán már hatgólos volt az előnyünk. Ezután azonban érthetetlen módon belementünk egy adok-kapokba, és a hazaiak kis híján ki is egyenlítettek az első félidő végére.
Szünet után is kapkodva, sok hibával kézilabdáztunk. A házigazdák ráéreztek a vérszagra, és a véghajrában, zsinórban négy gólt dobva kétgólos előnyt szereztek. Ekkor már csupán két perc volt hátra, de a fiúk legalább annyira összekapta magukat, hogy ki tudtak egyenlíteni...

Így látták:

Vladan Matic: Gratulálok az Egernek és a kollegámnak, hogy szereztek ellenünk egy pontot. Végig vezettünk szinte a mérkőzésen, végül mégis mi harcoltunk az egy pontért. Az elején 10-4-nél volt 2 hibázott ziccerünk, amellyel eldönthettük volna a meccset..azonban sajnos ez nem így alakult. A végén történtekről nem tudom mit mondhatnék, véleményem szerint, az új szabályok ismeretében ez 2 perces kiállítást és hétméteres büntetőt követelt volna. Gratulálok az Egernek még egyszer a mai eredményhez, nem szeretném az Ő érdemüket lebecsmérelni, mi rosszul játszottunk, 12 technikai hibát vétettünk, így örülhetünk az egy pontnak.

Ilyés Ferenc: Gratulálok az Egernek, nagy fegyvertényt hajtottak ma végre, hogy egy pontot megszereztek tőlünk. Úgy tűnt, hogy uraljuk a mérkőzést, majd a végén megzavarodtunk, hibát hibára halmoztunk és azon kaptuk magunkat, hogy vezet a hazai csapat kettővel. Nagyon remélem,hogy a jövőben ez nem így lesz, mert nekünk komoly céljaink vannak, amiket csak úgy tudunk elérni, ha ezeket a meccseket behúzzuk.

Tóth Edmond: Nagy örömmel fogadom el ezt az egy pontot, de őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy ilyen teljesítményre vagyunk képesek az előzmények után. Egerben ez a csapat nagyon tud küzdeni, egy fantasztikus közönség előtt minden alkalommal bizonyítani akar. Szerencsére ma az új játékosok bemutatkozása is nagyon jól sikerült, mind a négyen nagyon jól játszottak. A második félidőben óriási küzdést mutattunk be, melyhez hozzájárult, hogy Lorger a kapuban extrát nyújtott. Csakis így lehet ilyen komoly csapatok ellen pontot vagy pontokat szerezni.

Rédei István: Küzdelmes mérkőzésen született döntetlen végeredmény. A Tatabányának volt lehetősége megnyerni a mérkőzést az első félidőben, szerencsére végül sokat belehibáztak, mi pedig fel tudtunk zárkózni. A meccs utolsó szakaszában fej fej mellett haladt a két csapat, és végül megérdemelten szereztünk egy pontot.

A 2. forduló
DVTK-Eger – Grundfos Tatabánya KC 25-25 (12-13)
Kemény Ferenc Sportcsarnok, 700 néző, vezette: Bán, Haskó.
Tatabánya: Bartucz – Vujovics 6, Bozovics 4, Rosta 2, Szöllősi B. 1, Grigoras 6, Pásztor 2. Csere: Juhász Á. 1, Sipos A., Ilyés, Dénes, Vrankovics 3. Edző: Matics Vladan.
Az eredmény alakulása, 4. p.: 0-3, 14. p.: 4-10, 26. p.: 8-10, 36. p.: 13-13, 41. p.: 17-17, 49. p.: 18-22, 58. p.: 25-23.
Kiállítás 8, illetve 2 perc.
Hétméteres: 1/0, illetve 6/5.

 

 

Így látták...


Matics Vladan: - Gratulálok a Balatonfürednek és a kollegámnak, mert nagyon jó kis csapatot épített. Mindig is nehéz volt ellenük játszani és ez idén sem történt másképp. Nagyon jól védekezett a csapatom, a második félidő elején azonban érződött Ilyés Feci hiánya. A támadásunk helyenként döcögött, fontos helyzeteket, heteseket hagytunk ki, ezzel visszajött a Füred a meccsbe mi pedig visszaléptünk picit és elkezdtünk háborúzni. Hála az égnek most jól jöttünk ki belőle. Úgy látszik nekünk mindig kell 1-2 pofon, hogy aztán megint úgy menjünk, ahogy kell. Mi nem tudunk izgalom nélkül játszani, de ettől vagyunk mi a Tatabánya.

Csoknyai István: Nagyon nehéz falat volt nekünk elsőre a Tatabánya, főleg idegenben. Mondhatom, hogy azt kaptuk, amire készültünk és amitől tartottunk is: nagyon kemény védelem, melyet nagyon nehéz megbontani. Hellyel közzel úgy gondolom a mi védelmünk is jól működött. Az első félidőben 6-7-szer meg tudtak kontrázni minket a jó védekezésükből és kapusteljesítményükből, ebből adódott az az 5 gólos különbség. A második félidőben fel tudtunk zárkózni 2 gólra, itt mindent egy lapra felrakva próbáltunk 7 a 6-ba támadni, sajnos sokat belehibáztunk, 18 góllal pedig nem lehet meccset nyerni, főleg nem Tatabányán. A vereség ellenére dicséret illeti a csapatomat, hiszen nagyon nehéz helyzetből felállt és a második félidőt végig küzdötte.
Pásztor Ákos: Gratulálok a Fürednek, megint nagyot küzdöttünk ellenük. Nagyon vártuk már a mai meccset, mindannyian motiváltak voltunk. Ez a mai összecsapás alkalmas volt arra, hogy sokat fussunk és tempós kézilabdát játszunk. Talán a második félidőre ebbe kicsit bele is fáradtunk, tompábbal voltunk. Szerencsére mindig akadt 1-1 játékos aki hozzá tudott tenni és kihúzott minket a nehéz helyzetekből.

 

Rangadóval és győzelemmel kezdtünk!

Sérülések nehezítették a hazaiak felkészülését, de ez szerencsére a szezonnyitón nem látszott. A mieink győzelemmel „tisztelegtek” a Bányász nap előtt, 22-18-ra legyűrve a Füred gárdáját.

A hagyományoknak megfelelően zsúfolt lelátó előtt, feszült hangulatban kezdődött a tavalyi harmadik és a negyedik Füred rangadója. Már az első pillanattól óriási küzdelem zajlott a pályán mindenegyes labdáért vagy gólt eredményezhető helyzetért.
Az első játékrész derekáig mindkét csapat igyekezett gyorsan befejezni a támadásait, ez azonban inkább nekünk sikerült. Ezért a fürediek sokszor arra kényszerültek, hogy a passzivitás határáig nyújtsák el támadásaikat. Ez azért velünk is előfordult, ha nem sikerült ellenfelünket lerohanni, akkor jöhetett a türelemjáték... Ám még ebben is jobbnak bizonyultunk. Ezért a szünetig – megnyugtatónak tűnő – ötgólos előnyt alakítottunk ki.
A fordulás után egy „másik” Balaton-parti együttes lépett a pályára. Amíg a fürediek az előző 30 percben összesen hatszor tudták bevenni Székely Marci kapuját, addig a második játékrészben tíz-tizenegy perc után már hét találatnál tartottak. Óriási javult a védekezésük is, miközben Csoknyai edző jókora kockázatot vállalva, olykor hét mezőnyjátékossal támadott. Vissza is kapaszkodott a Balatonfüred, úgymond a meccsbe, de a házigazdák egyszer sem engedték ki a kezükből a vezetést, és ez döntőnek bizonyult. Illetve nem mellesleg Vrankovics és Bozovics gólerős játéka.
A lelátón ott ült a sokszoros válogatott Harsányi Gergely is, aki tavaly köszönt el az élvonaltól, és csapatától, a Tatabányától. Most pedig a Tatai AC NB I. B-s gárdáját erősíti. Őt kértük meg értékelje a látottakat.
– Rangadó volt a javából – mondta. – Azt tudtam, hogy két jó csapat találkozik majd, de azt nem, hogy éppen melyik milyen formában várja a bajnoki nyitányt. Úgy gondolom, a „mieink” sikerének a titka a védekezésben rejlett, hiszen 18 gólon tartani a Balatonfüredet nem kis teljesítmény. Ahogy így visszaemlékszem, talán nem is tudnék senkit sem külön kiemelni a Tatabányából, mert ez a siker a csapatmunkának köszönhető. Szünet után jött egy kisebb hullámvölgy a hazaiak teljesítményébe, de végül ezt is megoldották. Megérdemelten győztek.

Az 1. forduló...
Grundfos Tatabánya KC - Balatonfüred 22-18 (11-6)
Földi Imre Sportcsarnok, 1000 néző, vezette: Andorka, Hucker.
Tatabánya: Székely M. - Vujovics 4, Bozovics 6, Ilyés 1, Sipos A., Vrankovics 6, Pásztor Á. 2. Csere: Bartucz (kapus), Juhász Á. 1, Rosta M. 1, Szöllősi B., Grigoras 1, Dénes. Edző: Matics Vladan.
Balatonfüred: Fazekas – Szita, Bóka 1, Topics 1, Szemenov 7, Mááthé 6(3),
Hornyák 1(1). Csere: Ferreira, Kemény, Zdolik 2, Németh B. Kancel, Karvatski, Szöllősi O. Edző: Csoknyai István.
Az eredmény alakulása. 7. p.: 3-1. 12. p.: 5-2. 22. p.: 8-5. 26. p.: 10-6. 36. p.: 13-7. 41. p.: 14-12. 49. p.: 17-13. 55. p.: 17-15.
Kiállítások: 6, illetve 2 perc.
Hétméteresek: 2/0, illetve 5/4.

 
 
 
Utazás Egerbe.
 
Sziasztok, Tigrisek!

A Kék-Tigrisek Szurkolói Sportegyesület utazásokat szervez csapatunk idegenbeli mérkőzéseire! Bárki jelentkezhet!
Szeptember 8-án Egerbe!

Jelentkezni lehet: Szegedi Tibor +36 70 2443281  Tóth Csaba +36 30 6304020

Csiszár Ferenc  +36 30 8542611

Tagok már igénybe vehetik a kedvezményüket!

 
 
Figyelem!
 

Akik a kék-tigrisek sportegyesületen keresztül kapják az ülőhelyi bérletet, azok hétköznap átvehetik a sport hotel 1. emeletén.

 „B” közepes bérletek átvétele Szegedi Tibinél meccs előtt, de érdemes figyelni honlapunkat illetve a facebookos csoportunkat.

 Facebook: Kèk Tigrisek (A Grundfos Tatabánya KC Hivatalos Szurkolói Csoportja)

 

 
A MI CSAPATUNK!!
 
 
 
Sziasztok!
 
Az első körben elküldött,kedvezményes bérletre jogosult tagok:

Csiszár Ferenc - Tóth Csaba - Csüri Zoltán - Scheib Erika - Hubert Artúr
Tátravölgyi Csaba - Trencsényi Péter - Jámbor Beáta - Horváth Enikő
Halmi Róbert - Csirke József - Zábojnyik Imre - Zábojnyik Imréné
Zábojnyik Péter - Ifj. Zábojnyik Imre - Soós Melinda - Soós Róbertné
 
Bella Julianna - Kovács Attila János - Oláh Tamás - Orosházi Péter
Dr. Teller Judit - Hroncz Attila - Oszter Zoltán -Oszter János
Németh Ferenc - Fuchs Zoltán - Halász Csaba
 
Első körben mehetnek a sport hotel 1. emeletén található klub irodába.
Hívatkozni a kék tigris sportegyesületre kell és így kapható a 18000ft kedvezményes bérlet.
 
Senki nem maradt még le erről a lehetőségről, jelentkezés itt a honlapon és írjuk a feltételeket.
 
 
 
 
 
 
A KÉK TIGRIS SZURKOLÓI Egyesület vezetősége általános tájékoztatót tart, csatlakozási lehetőségről ,minden egyéb ezzel kapcsolatos témáról .
Ideje: Pénteki Fradi meccs után 18:00
Helye : Földi Imre sportcsarnok földszinti büfé előtti aula rész.

Jegy és bérlet infórmációk!

 

Negyedszer is bronzérem!

Matke: Kihozta magából a maximumot a csapat

Zsinórban negyedszer szerezte meg a bajnoki bronzérmet csapatunk. Ezzel az eredménnyel – Matics Vladan vezetőedző szerint – kihozták magukból a maximumot a fiúk. Matkét arra kértük, értékelje a kék-fehérek teljesítményét, és szóljon a jövőről is.

– Milyen szezon tudhattok magatok mögött? – kérdeztük a szakvezetőt.

– A játékoskeretünkben nem volt jelentős változás. Ezért úgy gondolom, kihoztuk a maximumot a csapatból. De ez elmondható az elmúlt négy esztendőre is. Sajnos, ezen időszak alatt nem tudtunk közelebb kerülni sem a Veszprémhez, sem a Szegedhez, amit én személy szerint is nagyon szerettem volna. Sőt, információim szerint ezek az együttesek a következő szezonra még tovább erősödnek, miközben a közvetlen konkurenciánk is jelentős előrelépésre készül. Nagyon „jön” a Ferencváros. Aztán a Csurgó és a Balatonfüred is jelentős igazolásokat tervez. Azaz egyre többen vannak, lesznek a nyakunkon. Magam is kíváncsian várom, mit hoz a jövő, mire leszünk az új idényben képesek.

– Nálunk mi a helyzet?

– Szerintem az idei csapatunk volt az eddigi legjobb. Büszkék lehetünk erre a társaságra. Amennyiben nem történnek jelentős változások a keretben, sokat számíthat majd az összeszokottság, hogy a játékosok szinte valamennyien barátok is. Ám azt biztosra veszem, hogy a rutinos Harsányi Geri és Szöllősi Szabi hiányt megérezzük. Mindemellett a klub fiatalításra készül. Bizonyára pályafutásuk elején tartó kézilabdázókat kell majd beépítenünk a Tatabányába. Emiatt az is könnyen elképzelhető, hogy nem tudjuk megtartani a bronzérmet. Ám a fiatalok „alkalmazása” befektetés a jövőbe, amely néhány éven belül kamatozhat majd, de addig csodát nem várhatunk tőlük. Nagyon remélem, hogy lelkes szurkolóink a nehezebbnek ígérkező idényben is kitartanak mellettünk, miként a támogatóink is rengeteget tettek értünk és bízom benne, hogy tesznek is. Nélkülük képtelenség lenne sikert elérni, és csak a legnagyobb köszönet jár nekik az eddigi segítségért is. Drukkereink minden alkalommal a Tatabánya nyolcadik játékosai voltak, akár hazai, akár idegenbeli mérkőzésen léptünk a küzdőtérre.

– Ebben a szezonban voltak kritikus pillanatok?

– Mentálisan nagyon erősek voltunk. Olyan csapat lettünk, amelyik majdnem a legkevesebb gólt kapta az első osztályban. Szinte végig egyenletes teljesítményt nyújtottunk, hiszen huszonhat összecsapásból, két döntetlen mellett, hússzor győztünk. Kivételt mindössze a balatonfüredi bajnoki-, majd kupameccs jelentette. Ezeken a találkozókon éreztem olykor úgy, hogy játékosaim hozzáállása nem megfelelő, bár az MK-mérkőzésre talán ez nem is igaz. Az EHF-kupában már más kávéház. Ott – bizonyos külső körülmények miatt – egyszerűen nem juthattunk tovább a francia Chambéry ellen...

– Mi a leghőbb vágya a csapat nagyobb költségvetésén túl...?

– Szeretnénk egy szép, új sportcsarnokot. Higgyék el, egy ilyen létesítménnyel rendelkező együtteshez még játékosokat is könnyebb csábítani...

– Meddig tart a nyári pihenő?

– Július tizenhatodikáig kaptak szabadságot a keret tagjai, mert szeptember másodikán már kezdődik a 2018–2019-es pontvadászat.

 

 

Veszprémben is otthon voltunk!

Május 6.-án anyák napján Veszprémbe volt hivatalos a csapatunk, hogy lejátssza a szezon utolsó meccsét. Úgy ahogy máskor is az utazásszervezést Szegedi Tibor barátunk vállalta magára és közel telt busszal indultunk neki a kalandnak. Indulás után az alap hangulat javítás érdekében buszunk megállt Zámolyon a híres nevezetes sört kóstolgatni. Veszprémbe 17 körül érkeztünk és készítettünk is egy csoportképet. smile

Maga a mérkőzés csodaszámba ment a nagyhírű és veretes múlttal rendelkező Veszprém ellen derekasan álltuk a sarat és az első félidőt meg is nyertük ellenük 4 góllal.wink

A második félidőben sem vallottunk szégyent, és amit lehetett a csapat és a szurkoló tábor kihozta magából. Kicsin múlott egy nagyobb siker, de mi büszkék voltunk csapatunkra.

Ezzel a mérkőzéssel vége a szezonunknak és immár negyedik éve a 3. helynél rosszabb helyen nem végeztünk.

Köszönjük a vezetésnek és a csapatnak, hogy idén is sok szép élménnyel lettünk gazdagabbak. Köszönjük a szurkoló társainknak akik időt és pénzt nem sajnálva idegenbe is elkísérték a csapatot. Szép évet zártunk és szeptemberben újra találkozunk.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Harsányi Geri és Szöllősi Szabi és a hangulat.

 

Harsányi Geri elbúcsúzott!


A találkozó végén a tatabányaiak kiválósága, a sokszoros válogatott Harsányi Geri – rendhagyó módon – a küzdőtéren tartott sajtótájékoztatón hivatalosan is bejelentette, hogy befejezi élvonalbeli pályafutását. A teltházas publikum hosszú percekig éltette a klasszis kézilabdázót, aki mindenkinek megköszönte a sportpályafutása során kapott támogatást. Ezt követően a tatabányai játékosok és a szakmai stáb tagjai átvehették a jól megérdemelt bajnoki bronzérmet.

 

3. Hely 3. Hely 3. Hely

Idegesen, kapkodóan kezdtek a mieink, hogy a nagyobb zűröknek elejét vegye Matics mester már a 6. percben időt kért. Ezt követően már jóval higgadtabban és eredményesebben játszottunk.

Szünet után gyorsan hétgólos előnyt szereztünk, de ezt majdnem ilyen rövid idő alatt kis híján elherdáltuk. De aztán beindult a Bányász-henger. Varnokvics ellenállhatatlan volt, miközben Vujovics és Pásztor Áki egy-egy kínai figurával, sőt dupla kínaival az őrületbe kergette az ellenfelet. Végül már állva tapsoltak a szurkolók, éltetve a bronzérmet szerzett hazai együttest.Ez történt a 60 percben
Grundfos Tatabánya KC - Eger SBS Eszterházy 35-28 (17-13)
Földi Imre Sportcsarnok, 900 néző, vezette: Hargitai G., Markó G.
Tatabánya: Székely M. 1 – Harsányi 1(1), Grigoras 2, Sipos A 1, Ilyés, Vranjes 2, Vujovics 5(1). Csere: Szöllősi B. 3, Bozovics 5, Juhász Á. 2, Vrankovics 8, Szöllősi Sz. 2, Dénes, Pásztor Á. 3. Edző: Matics Vladan.
Eger: Stochl – Vaskó 1, Radojevics 5, Petro 1, Takács B. 8(2), Kiss G., Szepesei I. 2. Csere: Bajorhegyi 1, Afletulin 4(1), Füzi 4, Antl 1, Lezák 1, Tóth R. 1, Szepesi N. Edző: Tóth Edmund.
Az eredmény alakulása. 6. p.: 1-3. 9. p.: 4-3. 18. p.: 9-6. 26. p.: 14-9. 36. p.: 21-14. 42. p.: 22-18. 47. p.: 28-20. 55. p.: 32-24.
Kiállítás: 6, illetve 6 perc.
Hétméteres: 2/2, illetve 4/3.
Így látták a trénerek

Matics Vladan: - Szépen fejeztük be a hazai szereplésünket, azon túl, hogy a közönséget is jól szórakoztattuk, sok gólt lőttünk, a bronzérmet is újra megszereztük.
Tóth Edmund: - A hazai csapat ünnepi hangulatot varázsolt a pályára, aminek ma mi voltunk a szenvedő alanyai. Gratulálok a Tatabányának a bronzéremhez!

 

 

Kék Tigrisek Szurkolói csoport

 

Ezen a honlapon a kék tigrisek szurkolóinak az életét látjátok, amit egy kicsit újra kellett gondolni. Nyilván vannak olyan dolgok, amit megtartunk és lesznek, amin változtatunk, de egy biztos szervezettségben mindenkép javulni kell és javulni is fogunk, e feladatokhoz viszont kelletek ti is, akik szurkoltok, nem csak a hazai mérkőzéseken, hanem idegenben ahol a csapat csak ránk számíthat. Figyeljétek honlapunkat, mert nem sokára a kedvezményekről is tájékoztatni fogunk mindenkit. Hajrá kék tigrisek.

 

Remekül sikerült a szezonzáró

A 15. fordulóban 28-25-ös győzelemmel zárta a szezont a komlói oroszlánbarlangba csapatunk...

Az első félidőben még érződött a rajtunk a „vasárnap esti láz”, azaz a Szeged elleni sikerünk lelki és fizikális nyomai, mert egy kicsit csikorgott a gépezetünk. Aztán amikor rákapcsolt mindkét csapat igazi, férfias küzdelem alakult ki, amely már-már túllépte a keménység határát is. Amolyan múltidéző Bányász-rangadót láthatott a szépszámú publikum.
Szünet után azonban már csak mi domináltunk, folyamatosan 4-6 gólnyi hátrányban „tartottuk” a hazaiakat, és végül abszolút megérdemelten nyertünk ezen a fontos összecsapáson.
Kontra Zsolt: - A komlói győzelem után lett igazán értéke a vasárnap, szegediek elleni sikernek. A szünetig kicsit csikorgott a gépezet, de utána már nem volt kérdéses kinyeri a Bányász-rangadót.

Az évzáró forduló számokban
Komló – Grundfos Tatabánya KC 25-28 (11-12)
Komló, 800 vezette: Bócz, Wiedemann.

Tatabánya: Iancu 1 – Vujovics 9(4), Bozovics 3, Juhász Á. 1, Vranjes 1, Vrankovics 2, Pásztor Á. 3. Csere: Székely M. (kapus), Sipos A. 1, Harsányi 1, Ilyés 2, Grigoras 4, Dénes, Szöllősi Sz., Rosta M. Edző: Matics Vladan.
Kiállítások: 14, illetve 10 perc.
Hétméteresek: 3/3, illetve 4/4.

 

 

De jó tatabányainak lenni!

A 14. fordulóban a kék Tigrisek – szinte végig vezetve – legyűrték a szegediek sztárcsapatát 24-22-re. A végén már csak azért hajtottak a Tisza-partiak, hogy megússzák a háromgólos vereséget, hiszen Szegeden ők bizonyultak 3-mal (29-26-ra) jobbnak...
A Földi Imre Sportcsarnokba talán még soha nem zsúfolódtak ennyien össze. A közhelyszerű kifejezés, miszerint egy tűt sem lehetett elejteni, jelen esetben abszolút ült (állt).
A mieink bátran, agresszívan kezdett, és ez jellemezte végig a játékunkat. Ezzel a küzdőszellemmel, fanatizmussal pedig nem tudott mit kezdeni a Bajnokok Ligája résztvevő Pick. A találkozó elején Grigoras vitte a hátán társait. Demis első hét lövéséből hat a halóban landolt. Aztán ahogy telt-múlt az idő, a Matics-legénység még jobban belelendült.
A védekezésben Ilyés Feci, Vrankovics, Sipos Adrián és Vranjes jeleskedett, miközben Juhász Ádi karmesteri módon dirigálta társait. Vujovics ismét szélvész gyors volt, míg Szöllősi Szabi a mezét sem kímélve (kétszer tépték le róla) harcolt. De Pásztor Áki és Bozovics is kitett magáért. No és, Székely Marci is remekelt, de valamennyi játékosunk szinte eufórikus hangulatban játszott. Persze ehhez a hangulathoz a szurkolóink is alaposan hozzájárultak.
A meccs lefújása után Matke is kereste először a szavakat, majd felmutatott a nézőtérre, és „csak” annyit tudott kibökni, hogy: „a lelátó önmagáért beszél, mindenkinek köszönöm...”
Így zajlott a rangadó
Grundfos Tatabánya KC – Szeged 24-22 (12-8)
Földi Imre Sportcsarnok, 1200 néző, vezette: Herczeg, Südi.
Tatabánya: Székely M. – Harsányi 1(1), Grigoras 7, Vranjes, Juhász Á. 2, Ilyés 1, Vujovics 4(1). Csere: Iancu (kapus), Vrankovics 5, Szöllősi Sz., Dénes, Bozovics 3, Pásztor Á. 1. Edző: Matics Vladan.
Szeged: Sego 1 – Sostarics 1, Gaber, Tiagus Petrus 2, Bánhidi 1, Gorbok 1, Sigurmannsson 5(2). Csere: Sierra (kapus), Skube, Balogh Zs. 3, Zsitnyikov 3, Blazsevics, Bodó 3, Zubai 1, Fekte B. 1. Edző: Carlos Pastor.
Az eredmény alakulása, 6. p.: 2-0, 12. p.: 3-4, 20. p.: 8-6, 25. p.: 9-7, 33. p.: 13-8, 38. p.: 14-12, 47. p.: 20-14, 55. p.: 22-19.
Kiállítások: 16, illetve 10 perc.
Hétméteresek: 3/2, illetve 2/2.

 

 

 

Grundfos Tatabánya KC - Telekom Veszprém // 28-31 (16-15)

Telt ház, fantasztikus hangulat fogadta a pályára lépő csapatokat. A klasszisokkal teletűzdelt veszprémiek alaposan bekezdtek, ám a mieink végig tartották nagynevű riválisukkal a lépést. Végül mindössze 3 gólos vereséget szenvedtünk.
Óriási iramban kezdett a Bajnokok Ligája döntős veszprémi alakulat, ám az első félidő hajrájára „lehiggadt” a Matics-csapat, és ez a mienk eredményességén is meglátszott. A 30 perces álom, egygólos hazai előnnyel zárult.
Aztán a második félidő elején – úgy tűnt – az öltözőben maradtuk. A vendégek egy 6-1-es rohammal megfordították a rangadót, sőt, el is húztak. Csapatunk becsületére legyen mondva, még vesztett állásban sem adta fel, így érhetett el ilyen szép eredmény. Nem véletlen, hogy a meccs lefújását követően a hazai publikum úgy ünnepelte a mieinket, mintha megnyerték volna a találkozót. Minden esetre a kék-fehérek megérdemelték a lelátóról zúgó: „Szép volt fiúk”-at!

Ez történt a meccsen
Grundfos Tatabánya KC – Veszprém 28-31 (16-15)
Földi Imre Sportcsarnok, 1100 néző, vezette: Hargitai G., Markó G.
Tatabánya: Székely M. – Bozovics 1, Vranjes 2, Dénes, Ilyés 2, Vrankovics 5, Harsányi 4(4). Csere: Iancu (kapus), Juhász Á. 2,Vujovics 6(2), Szöllősi Sz. 2, Sipos A., Grigoras 1, Pásztor Á. 3. Edző: Matics Vladan.
Veszprém: Mikler – Gajics 4, Nagy L. 4, Lékai 2, Nilsson 4, Accambray 4, Manszkov 5(1). Csere: Alilovics (kapus), Ligetvári, Győri 1, Jamali 1, Blagotinsek, Ancsin, Ilics 6, Schuch. Edző: Ljubomir Vranjes.
Az eredmény alakulása, 4. p.: 1-4, 12. p.: 3-9, 19. p.: 7-11, 28. p.: 14-14, 38. p.: 16-19, 47. p.: 20-25, 54. p.: 24-28.
Kiállítások: 10, illetve 10 perc.
Hétméteresek: 9/6, illetve 2/1.

Hírek

 • Szurkolói Tájékoztató
  2018-07-24 11:35:46

  A KÉK TIGRIS SZURKOLÓI Egyesület vezetősége általános tájékoztatót tart , csatlakozási lehetőségről ,minden egyéb ezzel kapcsolatos témáról .
  Ideje: Pénteki Fradi meccs után 18:00
  Helye : Földi Imre sportcsarnok földszinti büfé előtti aula rész.

 • Szurkolói csoport újra gondolva
  2018-04-29 12:34:42

  Ezen a honlapon a kék tigrisek szurkolóinak az életét látjátok, amit egy kicsit újra kellett gondolni. Nyilván vannak olyan dolgok, amit megtartunk és lesznek, amin változtatunk, de egy biztos szervezettségben mindenkép javulni kell és javulni is fogunk, e feladatokhoz viszont kelletek ti is, akik szurkoltok, nem csak a hazai mérkőzéseken, hanem idegenben ahol a csapat csak ránk számíthat. Figyeljétek honlapunkat, mert nem sokára a kedvezményekről is tájékoztatni fogunk mindenkit. Hajrá kék tigrisek.

Hírlevél


Szavazás

Hogy tetszik az oldal?
Nagyon
Kevésbé
Rossz
Asztali nézet