MENÜ

 

 

 

 


 

December 

Volt játékosunkat Ubornyák Dávidot ebben a hónapban sikerült végleg elengednünk és megajándékozni azért, amit tett a csapatért.

Év végi bulinkat 16-án tartottuk meg, volt minden, játék, móka, kacagás és persze a tánc sem maradhatott el.

Még maradt egy rendezvényünk idén, december 31-én 10:00-tól bejgli séta lesz a városban, immár harmadik alkalommal.


 

November 

Minden hónapban szoktuk díjazni a legjobban teljesítő játékosunkat, így tettünk októberben is, Bartucz Laci volt aki most a legtöbbet tette a csapatért.

Mi szurkolók ott voltunk kedvenc csapatunk mellett idegenben és hazai pályán egyaránt.


 

Október

Október fontos eseménye volt szurkolói egyesületünknek, hogy Lengyelországba is elkísérjük csapatunkat.

Az út megszervezése sem volt egyszerű, mivel nagy létszámba mentünk és hotelt nem találtunk csak egyet, ami ekkora létszámot tud fogadni.

Utazásoknál már megszokott, hogy nem csak az adott mérkőzésre megyünk ki, hanem ha lehet kis városnézés beiktatunk a programba.

Glogów nagyobb város ugyan, viszont nem sok mindent látnivaló van, ezért még előtte elmentünk Wrovlaw városába és végig jártuk a belváros híres nevezetességeit.

Déli órákban indultunk tovább Glogówba, ahol 14 óra után elfoglaltuk a szállásunkat, legnagobb örömünkre a csapatunk is itt helyezkedett el.

Barátkozás a helyiekkel és a hotel személyzetével, akik saját fotót és videot is készíthettek rólunk, amit a hotel facebook oldalán meg is jelenttetek.

Barátságosan fogadtak minket a csarnoknál is a helyi szurkolók, fotók és videók itt sem maradhattak el.

Másnap haza felé, fáradtan, de boldogan indultunk el, mert csapatunk győzött és úgy gondoljuk, hogy mi is, újabb barátságok kötődtek.

 

 


 

Tisztelet a Hősöknek!

 
 

 

Szeptember nem volt éppen eseménytelen.

Kezdődött Budapesten és voltunk Egerben, fogadtuk a Veszprém és a Dabas csapatát.

Mindenhol ott volt szurkoló csapatunk és támogattuk a Mol Tatabánya KC csapatát.

Hagyományosan átadtuk a szeptember hónap játékosa díjat, amit Juhász Ádám kapott meg, Kolozs Tamás fiatal szurkolónk adta át.

Képek saját készítésüek, illetve a Mol Tatabánya KC facebook oldaláról származnak.

Köszönjük a támoatást mindenkinek, akár a helyszínenekn vagy távolból, októberben folytatjuk.


 

Hétvégén megkezdődött!

2023.09.01

Újra a Mol Tatabánya KC csapata mellett és úton a kék tigrisek szurkolói csoport a 2023/24 szezon kezdetén, Pestszentlőrincen.


 

Szezonnyitó kirándulás!

2023.08.25 - 27

Kék tigrisek szurkolói csoport tagjainak szezonnyitó kirándulása Szlovákiában az Árva váránál és a Csorba tónál, illetve Zakopanéba a Gubalowka hegyen voltunk.

25 fővel keltünk útra és élveztük egymás társaságát és a táj szépségét.

Jó kedv és kacagás, kő kemény séta, egymást tisztelve és segítve telt a három napunk, mind végig oda figyelve az idősebb társainkra.

Külön büszkék vagyunk azon tagjainkra, akik időskorukra végig csinálták velünk a túrát, nem kértek pihenőt egyetlen, egyszer sem, amíg bírták jöttek mindenhova velünk.

Néhány kép megosztva itt, illetve a facebook csoportunkban, lehet gyönyörködni a tájban és a tagok jókedvében.

Vélemények a kirándulásról:

Hezler Istvánné:

Köszönöm ezt a szép kirándulást, olyan helyekre jutottam el, amit nagyon csodásnak találtam, persze a csapatnak is sokat köszönhetek. Türelemmel és szeretettel fogadtak be. Minden nagyon csodás volt. Köszönöm!

Bodóné Jaczkó Marianna:

Sajnos én fotót nem tudok küldeni, mivel nem vagyok nagy fotós. Inkább megélni mint megörökíteni szeretem a dolgokat. És ezen a hétvégén rengeteg élményben volt részünk. Nagyon szépen köszönöm a szervezőknek ezt a csodás programot. Az összes gyerekem is élvezte, hogy egy hétvégére szülői felügyelet nélkül lehettek.

 

 

 

 

Köszönjük nektek, hogy eljöttetek velünk és egy hétvégét együtt töltöttünk.

Jövőre valahol újra találkozunk.

 

Hírlevél


Asztali nézet