Kék Tigrisek Szurkolói Csoport

 
 
Sziasztok!
 
Az első körben elküldött,kedvezményes bérletre jogosult tagok:

Csiszár Ferenc - Tóth Csaba - Csüri Zoltán - Scheib Erika - Hubert Artúr
Tátravölgyi Csaba - Trencsényi Péter - Jámbor Beáta - Horváth Enikő
Halmi Róbert - Csirke József - Zábojnyik Imre - Zábojnyik Imréné
Zábojnyik Péter - Ifj. Zábojnyik Imre - Soós Melinda - Soós Róbertné
 
Bella Julianna - Kovács Attila János - Oláh Tamás - Orosházi Péter
Dr. Teller Judit - Hroncz Attila - Oszter Zoltán -Oszter János
Németh Ferenc - Fuchs Zoltán - Halász Csaba
 
Első körben mehetnek a sport hotel 1. emeletén található klub irodába.
Hívatkozni a kék tigris sportegyesületre kell és így kapható a 18000ft kedvezményes bérlet.
 
Senki nem maradt még le erről a lehetőségről, jelentkezés itt a honlapon és írjuk a feltételeket.
 
 
 
 
 
 
A KÉK TIGRIS SZURKOLÓI Egyesület vezetősége általános tájékoztatót tart, csatlakozási lehetőségről ,minden egyéb ezzel kapcsolatos témáról .
Ideje: Pénteki Fradi meccs után 18:00
Helye : Földi Imre sportcsarnok földszinti büfé előtti aula rész.

Jegy és bérlet infórmációk!

 

Negyedszer is bronzérem!

Matke: Kihozta magából a maximumot a csapat

Zsinórban negyedszer szerezte meg a bajnoki bronzérmet csapatunk. Ezzel az eredménnyel – Matics Vladan vezetőedző szerint – kihozták magukból a maximumot a fiúk. Matkét arra kértük, értékelje a kék-fehérek teljesítményét, és szóljon a jövőről is.

– Milyen szezon tudhattok magatok mögött? – kérdeztük a szakvezetőt.

– A játékoskeretünkben nem volt jelentős változás. Ezért úgy gondolom, kihoztuk a maximumot a csapatból. De ez elmondható az elmúlt négy esztendőre is. Sajnos, ezen időszak alatt nem tudtunk közelebb kerülni sem a Veszprémhez, sem a Szegedhez, amit én személy szerint is nagyon szerettem volna. Sőt, információim szerint ezek az együttesek a következő szezonra még tovább erősödnek, miközben a közvetlen konkurenciánk is jelentős előrelépésre készül. Nagyon „jön” a Ferencváros. Aztán a Csurgó és a Balatonfüred is jelentős igazolásokat tervez. Azaz egyre többen vannak, lesznek a nyakunkon. Magam is kíváncsian várom, mit hoz a jövő, mire leszünk az új idényben képesek.

– Nálunk mi a helyzet?

– Szerintem az idei csapatunk volt az eddigi legjobb. Büszkék lehetünk erre a társaságra. Amennyiben nem történnek jelentős változások a keretben, sokat számíthat majd az összeszokottság, hogy a játékosok szinte valamennyien barátok is. Ám azt biztosra veszem, hogy a rutinos Harsányi Geri és Szöllősi Szabi hiányt megérezzük. Mindemellett a klub fiatalításra készül. Bizonyára pályafutásuk elején tartó kézilabdázókat kell majd beépítenünk a Tatabányába. Emiatt az is könnyen elképzelhető, hogy nem tudjuk megtartani a bronzérmet. Ám a fiatalok „alkalmazása” befektetés a jövőbe, amely néhány éven belül kamatozhat majd, de addig csodát nem várhatunk tőlük. Nagyon remélem, hogy lelkes szurkolóink a nehezebbnek ígérkező idényben is kitartanak mellettünk, miként a támogatóink is rengeteget tettek értünk és bízom benne, hogy tesznek is. Nélkülük képtelenség lenne sikert elérni, és csak a legnagyobb köszönet jár nekik az eddigi segítségért is. Drukkereink minden alkalommal a Tatabánya nyolcadik játékosai voltak, akár hazai, akár idegenbeli mérkőzésen léptünk a küzdőtérre.

– Ebben a szezonban voltak kritikus pillanatok?

– Mentálisan nagyon erősek voltunk. Olyan csapat lettünk, amelyik majdnem a legkevesebb gólt kapta az első osztályban. Szinte végig egyenletes teljesítményt nyújtottunk, hiszen huszonhat összecsapásból, két döntetlen mellett, hússzor győztünk. Kivételt mindössze a balatonfüredi bajnoki-, majd kupameccs jelentette. Ezeken a találkozókon éreztem olykor úgy, hogy játékosaim hozzáállása nem megfelelő, bár az MK-mérkőzésre talán ez nem is igaz. Az EHF-kupában már más kávéház. Ott – bizonyos külső körülmények miatt – egyszerűen nem juthattunk tovább a francia Chambéry ellen...

– Mi a leghőbb vágya a csapat nagyobb költségvetésén túl...?

– Szeretnénk egy szép, új sportcsarnokot. Higgyék el, egy ilyen létesítménnyel rendelkező együtteshez még játékosokat is könnyebb csábítani...

– Meddig tart a nyári pihenő?

– Július tizenhatodikáig kaptak szabadságot a keret tagjai, mert szeptember másodikán már kezdődik a 2018–2019-es pontvadászat.

 

 

Veszprémben is otthon voltunk!

Május 6.-án anyák napján Veszprémbe volt hivatalos a csapatunk, hogy lejátssza a szezon utolsó meccsét. Úgy ahogy máskor is az utazásszervezést Szegedi Tibor barátunk vállalta magára és közel telt busszal indultunk neki a kalandnak. Indulás után az alap hangulat javítás érdekében buszunk megállt Zámolyon a híres nevezetes sört kóstolgatni. Veszprémbe 17 körül érkeztünk és készítettünk is egy csoportképet. smile

Maga a mérkőzés csodaszámba ment a nagyhírű és veretes múlttal rendelkező Veszprém ellen derekasan álltuk a sarat és az első félidőt meg is nyertük ellenük 4 góllal.wink

A második félidőben sem vallottunk szégyent, és amit lehetett a csapat és a szurkoló tábor kihozta magából. Kicsin múlott egy nagyobb siker, de mi büszkék voltunk csapatunkra.

Ezzel a mérkőzéssel vége a szezonunknak és immár negyedik éve a 3. helynél rosszabb helyen nem végeztünk.

Köszönjük a vezetésnek és a csapatnak, hogy idén is sok szép élménnyel lettünk gazdagabbak. Köszönjük a szurkoló társainknak akik időt és pénzt nem sajnálva idegenbe is elkísérték a csapatot. Szép évet zártunk és szeptemberben újra találkozunk.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Harsányi Geri és Szöllősi Szabi és a hangulat.

 

Harsányi Geri elbúcsúzott!


A találkozó végén a tatabányaiak kiválósága, a sokszoros válogatott Harsányi Geri – rendhagyó módon – a küzdőtéren tartott sajtótájékoztatón hivatalosan is bejelentette, hogy befejezi élvonalbeli pályafutását. A teltházas publikum hosszú percekig éltette a klasszis kézilabdázót, aki mindenkinek megköszönte a sportpályafutása során kapott támogatást. Ezt követően a tatabányai játékosok és a szakmai stáb tagjai átvehették a jól megérdemelt bajnoki bronzérmet.

 

3. Hely 3. Hely 3. Hely

Idegesen, kapkodóan kezdtek a mieink, hogy a nagyobb zűröknek elejét vegye Matics mester már a 6. percben időt kért. Ezt követően már jóval higgadtabban és eredményesebben játszottunk.

Szünet után gyorsan hétgólos előnyt szereztünk, de ezt majdnem ilyen rövid idő alatt kis híján elherdáltuk. De aztán beindult a Bányász-henger. Varnokvics ellenállhatatlan volt, miközben Vujovics és Pásztor Áki egy-egy kínai figurával, sőt dupla kínaival az őrületbe kergette az ellenfelet. Végül már állva tapsoltak a szurkolók, éltetve a bronzérmet szerzett hazai együttest.Ez történt a 60 percben
Grundfos Tatabánya KC - Eger SBS Eszterházy 35-28 (17-13)
Földi Imre Sportcsarnok, 900 néző, vezette: Hargitai G., Markó G.
Tatabánya: Székely M. 1 – Harsányi 1(1), Grigoras 2, Sipos A 1, Ilyés, Vranjes 2, Vujovics 5(1). Csere: Szöllősi B. 3, Bozovics 5, Juhász Á. 2, Vrankovics 8, Szöllősi Sz. 2, Dénes, Pásztor Á. 3. Edző: Matics Vladan.
Eger: Stochl – Vaskó 1, Radojevics 5, Petro 1, Takács B. 8(2), Kiss G., Szepesei I. 2. Csere: Bajorhegyi 1, Afletulin 4(1), Füzi 4, Antl 1, Lezák 1, Tóth R. 1, Szepesi N. Edző: Tóth Edmund.
Az eredmény alakulása. 6. p.: 1-3. 9. p.: 4-3. 18. p.: 9-6. 26. p.: 14-9. 36. p.: 21-14. 42. p.: 22-18. 47. p.: 28-20. 55. p.: 32-24.
Kiállítás: 6, illetve 6 perc.
Hétméteres: 2/2, illetve 4/3.
Így látták a trénerek

Matics Vladan: - Szépen fejeztük be a hazai szereplésünket, azon túl, hogy a közönséget is jól szórakoztattuk, sok gólt lőttünk, a bronzérmet is újra megszereztük.
Tóth Edmund: - A hazai csapat ünnepi hangulatot varázsolt a pályára, aminek ma mi voltunk a szenvedő alanyai. Gratulálok a Tatabányának a bronzéremhez!

 

 

Kék Tigrisek Szurkolói csoport

 

Ezen a honlapon a kék tigrisek szurkolóinak az életét látjátok, amit egy kicsit újra kellett gondolni. Nyilván vannak olyan dolgok, amit megtartunk és lesznek, amin változtatunk, de egy biztos szervezettségben mindenkép javulni kell és javulni is fogunk, e feladatokhoz viszont kelletek ti is, akik szurkoltok, nem csak a hazai mérkőzéseken, hanem idegenben ahol a csapat csak ránk számíthat. Figyeljétek honlapunkat, mert nem sokára a kedvezményekről is tájékoztatni fogunk mindenkit. Hajrá kék tigrisek.

 

Remekül sikerült a szezonzáró

A 15. fordulóban 28-25-ös győzelemmel zárta a szezont a komlói oroszlánbarlangba csapatunk...

Az első félidőben még érződött a rajtunk a „vasárnap esti láz”, azaz a Szeged elleni sikerünk lelki és fizikális nyomai, mert egy kicsit csikorgott a gépezetünk. Aztán amikor rákapcsolt mindkét csapat igazi, férfias küzdelem alakult ki, amely már-már túllépte a keménység határát is. Amolyan múltidéző Bányász-rangadót láthatott a szépszámú publikum.
Szünet után azonban már csak mi domináltunk, folyamatosan 4-6 gólnyi hátrányban „tartottuk” a hazaiakat, és végül abszolút megérdemelten nyertünk ezen a fontos összecsapáson.
Kontra Zsolt: - A komlói győzelem után lett igazán értéke a vasárnap, szegediek elleni sikernek. A szünetig kicsit csikorgott a gépezet, de utána már nem volt kérdéses kinyeri a Bányász-rangadót.

Az évzáró forduló számokban
Komló – Grundfos Tatabánya KC 25-28 (11-12)
Komló, 800 vezette: Bócz, Wiedemann.

Tatabánya: Iancu 1 – Vujovics 9(4), Bozovics 3, Juhász Á. 1, Vranjes 1, Vrankovics 2, Pásztor Á. 3. Csere: Székely M. (kapus), Sipos A. 1, Harsányi 1, Ilyés 2, Grigoras 4, Dénes, Szöllősi Sz., Rosta M. Edző: Matics Vladan.
Kiállítások: 14, illetve 10 perc.
Hétméteresek: 3/3, illetve 4/4.

 

 

De jó tatabányainak lenni!

A 14. fordulóban a kék Tigrisek – szinte végig vezetve – legyűrték a szegediek sztárcsapatát 24-22-re. A végén már csak azért hajtottak a Tisza-partiak, hogy megússzák a háromgólos vereséget, hiszen Szegeden ők bizonyultak 3-mal (29-26-ra) jobbnak...
A Földi Imre Sportcsarnokba talán még soha nem zsúfolódtak ennyien össze. A közhelyszerű kifejezés, miszerint egy tűt sem lehetett elejteni, jelen esetben abszolút ült (állt).
A mieink bátran, agresszívan kezdett, és ez jellemezte végig a játékunkat. Ezzel a küzdőszellemmel, fanatizmussal pedig nem tudott mit kezdeni a Bajnokok Ligája résztvevő Pick. A találkozó elején Grigoras vitte a hátán társait. Demis első hét lövéséből hat a halóban landolt. Aztán ahogy telt-múlt az idő, a Matics-legénység még jobban belelendült.
A védekezésben Ilyés Feci, Vrankovics, Sipos Adrián és Vranjes jeleskedett, miközben Juhász Ádi karmesteri módon dirigálta társait. Vujovics ismét szélvész gyors volt, míg Szöllősi Szabi a mezét sem kímélve (kétszer tépték le róla) harcolt. De Pásztor Áki és Bozovics is kitett magáért. No és, Székely Marci is remekelt, de valamennyi játékosunk szinte eufórikus hangulatban játszott. Persze ehhez a hangulathoz a szurkolóink is alaposan hozzájárultak.
A meccs lefújása után Matke is kereste először a szavakat, majd felmutatott a nézőtérre, és „csak” annyit tudott kibökni, hogy: „a lelátó önmagáért beszél, mindenkinek köszönöm...”
Így zajlott a rangadó
Grundfos Tatabánya KC – Szeged 24-22 (12-8)
Földi Imre Sportcsarnok, 1200 néző, vezette: Herczeg, Südi.
Tatabánya: Székely M. – Harsányi 1(1), Grigoras 7, Vranjes, Juhász Á. 2, Ilyés 1, Vujovics 4(1). Csere: Iancu (kapus), Vrankovics 5, Szöllősi Sz., Dénes, Bozovics 3, Pásztor Á. 1. Edző: Matics Vladan.
Szeged: Sego 1 – Sostarics 1, Gaber, Tiagus Petrus 2, Bánhidi 1, Gorbok 1, Sigurmannsson 5(2). Csere: Sierra (kapus), Skube, Balogh Zs. 3, Zsitnyikov 3, Blazsevics, Bodó 3, Zubai 1, Fekte B. 1. Edző: Carlos Pastor.
Az eredmény alakulása, 6. p.: 2-0, 12. p.: 3-4, 20. p.: 8-6, 25. p.: 9-7, 33. p.: 13-8, 38. p.: 14-12, 47. p.: 20-14, 55. p.: 22-19.
Kiállítások: 16, illetve 10 perc.
Hétméteresek: 3/2, illetve 2/2.

 

 

 

Grundfos Tatabánya KC - Telekom Veszprém // 28-31 (16-15)

Telt ház, fantasztikus hangulat fogadta a pályára lépő csapatokat. A klasszisokkal teletűzdelt veszprémiek alaposan bekezdtek, ám a mieink végig tartották nagynevű riválisukkal a lépést. Végül mindössze 3 gólos vereséget szenvedtünk.
Óriási iramban kezdett a Bajnokok Ligája döntős veszprémi alakulat, ám az első félidő hajrájára „lehiggadt” a Matics-csapat, és ez a mienk eredményességén is meglátszott. A 30 perces álom, egygólos hazai előnnyel zárult.
Aztán a második félidő elején – úgy tűnt – az öltözőben maradtuk. A vendégek egy 6-1-es rohammal megfordították a rangadót, sőt, el is húztak. Csapatunk becsületére legyen mondva, még vesztett állásban sem adta fel, így érhetett el ilyen szép eredmény. Nem véletlen, hogy a meccs lefújását követően a hazai publikum úgy ünnepelte a mieinket, mintha megnyerték volna a találkozót. Minden esetre a kék-fehérek megérdemelték a lelátóról zúgó: „Szép volt fiúk”-at!

Ez történt a meccsen
Grundfos Tatabánya KC – Veszprém 28-31 (16-15)
Földi Imre Sportcsarnok, 1100 néző, vezette: Hargitai G., Markó G.
Tatabánya: Székely M. – Bozovics 1, Vranjes 2, Dénes, Ilyés 2, Vrankovics 5, Harsányi 4(4). Csere: Iancu (kapus), Juhász Á. 2,Vujovics 6(2), Szöllősi Sz. 2, Sipos A., Grigoras 1, Pásztor Á. 3. Edző: Matics Vladan.
Veszprém: Mikler – Gajics 4, Nagy L. 4, Lékai 2, Nilsson 4, Accambray 4, Manszkov 5(1). Csere: Alilovics (kapus), Ligetvári, Győri 1, Jamali 1, Blagotinsek, Ancsin, Ilics 6, Schuch. Edző: Ljubomir Vranjes.
Az eredmény alakulása, 4. p.: 1-4, 12. p.: 3-9, 19. p.: 7-11, 28. p.: 14-14, 38. p.: 16-19, 47. p.: 20-25, 54. p.: 24-28.
Kiállítások: 10, illetve 10 perc.
Hétméteresek: 9/6, illetve 2/1.

Hírek

 • Bérlet vásárlás
  2018-07-31 15:26:22

 • Szurkolói Tájékoztató
  2018-07-24 11:35:46

  A KÉK TIGRIS SZURKOLÓI Egyesület vezetősége általános tájékoztatót tart , csatlakozási lehetőségről ,minden egyéb ezzel kapcsolatos témáról .
  Ideje: Pénteki Fradi meccs után 18:00
  Helye : Földi Imre sportcsarnok földszinti büfé előtti aula rész.

 • Jegy és bérlet információ
  2018-07-22 18:48:11

 • Veszprémbe megyünk
  2018-05-04 11:48:13

  Május 6-án 15:00kor indul a buszunk Veszprémbe a 2017/2018 szezon utolsó bajnoki meccsére a Földi Imre sportcsarnok mögüli parkolóból.

   

 • Szurkolói csoport újra gondolva
  2018-04-29 12:34:42

  Ezen a honlapon a kék tigrisek szurkolóinak az életét látjátok, amit egy kicsit újra kellett gondolni. Nyilván vannak olyan dolgok, amit megtartunk és lesznek, amin változtatunk, de egy biztos szervezettségben mindenkép javulni kell és javulni is fogunk, e feladatokhoz viszont kelletek ti is, akik szurkoltok, nem csak a hazai mérkőzéseken, hanem idegenben ahol a csapat csak ránk számíthat. Figyeljétek honlapunkat, mert nem sokára a kedvezményekről is tájékoztatni fogunk mindenkit. Hajrá kék tigrisek.

 • Újabb erő próba és itt a Szeged
  2017-12-17 08:45:38

  A múlt heti helyállás után már is itt az újabb erőpróba és a Szegeddel mérkőzünk.

  Vasárnap mindenki a csarnokba.

 • Jön a bajnok Veszprém.
  2017-12-04 10:40:56

  Hétvégén jön a 25x-ös Magyar bajnok Veszprém hozzánk a Földi Imre sportcsarnokba.

  Nagy izgalommal várjuk az összecsapást és reménykedünk egy nagy bravúrban, bár nem elvárás a fiukkal szemben.

Szavazás

Hogy tetszik az oldal?
Nagyon
Kevésbé
Rossz
Asztali nézet