Kék Tigrisek Szurkolói Csoport

MENÜ

A legújabb áldozatok az 1999-es ifi Európa bajnok jobbszélsőnk, Székely (Pilu) István....

 

Tudjuk meg, mi van vele.... 

Kérdező: Szegedi Tibor

 

- Hogyan, milyen érzésekkel emlékezel vissza a Tatabányán eltöltött évekre?

  Sz. I. : - Kiváló emlékeim vannak a Csapatról, a Városról, a Szurkolókról. Történelmi sikert hajtottunk végre, hiszen 25 év után hoztunk bajnoki érmet a városba. Ez az eufória nagyszerű közösséget kovácsolt belőlünk!

 

-Elképesztően nagy kedvence voltál a B-középnek. Mi a véleményed a szurkolókról (bár akkor még nem volt ilyen jó viszony játékos és szurkoló között)?

Sz.I. : - A szurkolók szeretete a mai napig élesen él az emlékeimben. Még mindig beleborzongok, ha arra gondolok, hogy egy-egy gól után a nevemet kiáltottátok. Nagyszerű élmény volt előttetek/nektek játszani, Hálás vagyok, hogy ezt sokszor átélhettem.

 

- Ki volt a legjobb játékos, akivel együtt játszottál a bányászban?

 Sz. I. : - Nagy Tamás játékintelligenciája, Kiss Ádám küzdeni tudása, Halász Máté zsenialitása mindenképpen kiemelendő.

 

- Volt e a csapatban olyan játékos, akivel a pályán kívül is barátok voltatok és esetleg azóta is tartjátok a kapcsolatot?

  Sz. I. :  Nagy Tomival, Szabó Gyurival, remek kapcsolatban voltunk, Azóta az élet elsodort minket egymástól, de ha alkalomadtán beszélünk, ugyanolyan közel vagyunk egymáshoz.

 

- Tudsz e említeni egy olyan legnagyszerűbb sikert, meccset?

  Sz. I. : - Érdekes választ fogok adni, biztosan kevesen emlékeznek már rá. 2009 őszén a Debrecent fogadtuk, azt hiszem a 4. fordulóban. Addig nyeretlenek voltunk, kicsit beragadtunk a rajtnál a sorsolásnak is köszönhetően. Győzelmi kényszer volt rajtunk és óriási csatában két góllal sikerült győznünk. Ezzel megindultunk azon az úton, ami a bronzéremig repített bennünket.

 

- Miután elmentél tőlünk, kicsit elveszítettünk szem elől. Mi történt Veled azután, pár gondolatban?!

  Sz. I. : - Sajnos az egyik edzésen összeszedett súlyos térdsérülésemből nem sikerült úgy kijönnöm, ahogyan terveztem. Így Tatabánya lett pályafutásom utolsó állomása.

 

- Még mindig aktívan, magas szinten riogatod az ellenfeleket vagy már szögre akasztottad a mezt?

  Sz. I. : - A sérülésem után nem csak a profi sportpályafutásom szakadt meg, hanem végleg befejeztem a játékot. Sosem akartam "levezetni", alacsonyabb osztályban kézilabdázni.

 

-Mi lesz, mi van Székely Piluval az aktív kézilabdás korszak után?

  Sz. I. : -  Az aktív játék után elkezdtem a civil karrierem, jelenleg ingatlanfejlesztéssel foglalkozom.

 

-Családi állapotod mit mutat? Feleség, menyasszony, társ, esetleg kis kézilabdázó palánta szaladgál e körülötted (bár én e dolgokról tudok)?

  Sz. I. : - Családommal Dunakeszin élünk. Csodálatos feleségem van és két kislányunk született. Panni lányom idén volt ötéves, Olívia még csak kettő. Mindketten jó mozgású gyerekek, azt gondolom, bármi lehet belőlük. 80%-ban az akarat és hozzáállás kérdése, hogy ki meddig jut el. Nem fogjuk erőltetni a kézilabdát, de ha úgy döntenek, hogy engem követnek a sportban, akkor mindenben segíteni fogom őket.

 

-Jövőre lesz 10 esztendős az a bronzérem, amit az 1984-es bajnoki arany után 25 évvel szereztetek. Ha a KÉK-TIGRISEK SZURKOLÓI CSOPORT SPORTEGYESÜLET összetrombitálja a csapatot, akkor számíthatunk majd a megjelenésedre?

 Sz. I. : - Egyértelműen IGEN! Legalább Vécsey Gabi átadhatja a mezem, amit 10 éve őriz nekem

 

Nagyon szépen köszönöm, hogy a rendelkezésemre álltál, Pilu! További sok boldogságot és sikert kívánunk Neked!

Nem felejtünk el! 

 

Hírek

  • Szurkolói csoport újra gondolva
    2018-04-29 12:34:42

    Ezen a honlapon a kék tigrisek szurkolóinak az életét látjátok, amit egy kicsit újra kellett gondolni. Nyilván vannak olyan dolgok, amit megtartunk és lesznek, amin változtatunk, de egy biztos szervezettségben mindenkép javulni kell és javulni is fogunk, e feladatokhoz viszont kelletek ti is, akik szurkoltok, nem csak a hazai mérkőzéseken, hanem idegenben ahol a csapat csak ránk számíthat. Figyeljétek honlapunkat, mert nem sokára a kedvezményekről is tájékoztatni fogunk mindenkit. Hajrá kék tigrisek.

Hírlevél


Szavazás

Hogy tetszik az oldal?
Nagyon
Kevésbé
Rossz
Asztali nézet